Ingrediente
- carne de la untură (cazan, garniţă, oală).
- 1 roşie
- castravete
- ceapă verde
- usturoi
- sare
- 20 gr smântână
- sare
- piper
- 1 lipie wrap
- mărar verde
- pătrunjel verde
Mod de preparare
Totul este foarte simplu. Se scot de la cazan (de la untură) cel puţin două bucăţi de carne şi se pun la foc până se topeşte bine untura. Se scot pe hârtie absorbantă. Una din bucăţi se poate mânca, să nu rabzi de foame şi poftă până pregăteşti wrap-ul.
Roşia, castravetele (curăţat de coajă ori bine spălat), ceapa şi usturoiul se taie cubuleţe şi se amestecă într-un bol cu pătrunjelul şi mărarul tocate, apoi se încorporează şi smântâna.
Lipia de wrap se aşază pe o tavă, se pune carnea tocată cubuuleţe mai mari (să simţi că mănânci) şi peste ele se pune sosul gros cu ingredientele menţionate anterior.
Se rulează lipia ca la shaorma, se presară (după gust) un pic de piper şi se serveşte cu mare poftă.
Aşadar, plec la picnic. :))
Daca ti-a placut reteta noastra "Wrap ca la tara" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (47)
|