Zacusca

Postat de LUK in Mancaruri de legume
2 Oct 2011 | 8284 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (50)

la 04.10.2011, 14:13
da....zacusca de anul trecut cu fasole....cat m-am chinuit cu cantaritul sa scriu reteta aici dar nici eu nu coc decat vinetele si alea numai pe aragaz(nu-mi place gustul de afumat de la lemne) eu mai bine amestec mai mult decat sa coc ardei si gogosari si sa-i si curat....yeh
la 04.10.2011, 15:44
Kamy si eu am amestecat in ea 6 ore tot asteptand sa iese uleiul (care n-a iesit dupa cum se vede )..dar am copt vinetele si ardeii(de fapt sotul) pentru ca ne place mai mult
la 04.10.2011, 15:44
adica sotul le a copt
la 04.10.2011, 16:15
Luk,daca o pui in cuptor sa fiarba,dupa ce le-ai prajit separat in prealabil,uleiul se ridica mult mai bine deasupra,chiar prea bine
adevarat,daca coci ardeii sunt mult mai buni si nu deranjeaza prea tare la stomac
la 04.10.2011, 21:36
scuze, acum am vazut ca am facut o greseala, de fapt vroiam sa intreb cu ce pot inlocui bulionul! si nu bors(din pacate nu am cu cine vorbi lb romana si rusine ptr mine, dar uitasem ce inseamna bulion, am confundat cu borsul!
ptr diaconta......
stiu ca exista alte feluri de zacusca pe site, crede-ma, am citit o mare parte din ele, dar aceasta reteta mi se pare mai aproape de ceea ce facea mama mea( care daca ar fi trait, sigur as fi intrebat-o, dar din pacate, a murit la o varsta in care eram prea tanara ptr a gati)
la 04.10.2011, 21:43
LUK,
iti multumesc mult!
nu, nu am facut de casa; pana sa ma casatoresc, nu am gatit (decat prajeli si gratar) si am invatat dupa ce m-am casatorit, iar sotul meu e grec, asa cain afara de ciorbele romanesti, am invatat doar bucatarie greceasca (de la soacra-mea) si acum incerc sa fac cateceva romanesc, doar ca aici unde locuim nu se gasesc cateva importante legume cum ar fi leustean, marar, ardei rosii, nici gogosari, varza e din cea tare ca piatra, nu e ca a noastra moale de pus la murat...etc, deci mi-e greu sa gatesc tot ce mi-ar place si din aceasta cauza, caut cu ce pot sa le inlocuiesc. inca odat, mersi mult si astept e-mail-ul tau.
o seara buna
la 04.10.2011, 21:47
Doralinda,nu iti face probleme noi te ajutam cu sfaturi in masura in care ne pricepem,dar sigur ca tu trebuie sa adaptezi la ceea ce gasesti tu acolo.O seara buna iti doresc
la 04.10.2011, 22:18
ti am raspuns pe mail
la 05.10.2011, 00:26
diaconta si LUK......va multumesc mult!

o seara buna, si sper ca zacusca mea sa reuseasca, o sa va anunt!
la 05.10.2011, 00:29
LUK, esti sigura ca mi-ai scris corect adresa de e-mail?! ptr ca nu am primit nimic si nici in junk box nu e, ai putea sa mai trimiti odata daca nu e deranjul prea mare,iti multumesc foarte mult!
adresa e [email protected]
la 05.10.2011, 10:15
o sa mai verific odata cand ajung dupa masa acasa dar eu cred ca ti am scris corect
la 05.10.2011, 19:29
ti am mai trimis inca o data..uitasem sa scriu 1972
la 05.10.2011, 21:18
iti multumesc mult! am primit e-mail-ul tau si ti-am raspuns.
la 06.10.2011, 09:29
ok..o sa l citesc dupa masa cand ajung acasa de la servici..sper ca ti am fost de folos
la 15.10.2011, 15:43
Buna,
Mi-a reusit zacusca, acum sa vad daca mi se va pastra ptr la iarna. Foarte buna reteta!
Sotului ii place mult,a mancat deja jumatate de borcan!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking