Ingrediente
- Ardei capia 3 kg.
- Pastravi proaspeti 1,5 kg
- Ceapa 1 kg
- Suc de rosii 0,5 litri
- Ulei 0,5 litri
- Sare,piper dupa gust
Mod de preparare
Se pun la copt ardeii kapia, se curata si se lasa la racit, ceapa se taie julien si se caleste in ulei, apoi se scoate si se lasa la racit.
Pastravii se curata si se fierb fara cap si coada apoi se maruntesc cu mana avand grija sa scoatem toate oasele.
Ardeii kapia si ceapa calita o dam prin masina de tocat carne si ii punem la fiert in uleiul in care am calit ceapa si se adauga resul de ulei si sucul de rosii.
Cand a inceput sa fiarba condimentam dupa gust cu sare si piper si adaugam pastravii maruntit.
Se lasa la foc mic amestecand din cand in cand circa 10 minute,
Cand s-a racit putin se pune in borcane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca cu pastrav" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|