Zacusca cu pastrav

Postat de dantes in Zacusca
15 Oct 2021 | 5733 vizualizari
Zacusca cu pastrav

Am vazut aceasta reteta la o doamna din maramures este foarte gustoasa,ingredientele se pot multiplica in functie de cate portii doriti sa preparati.

Ingrediente

  • Ardei capia 3 kg.
  • Pastravi proaspeti 1,5 kg
  • Ceapa 1 kg
  • Suc de rosii 0,5 litri
  • Ulei 0,5 litri
  • Sare,piper dupa gust

Mod de preparare

Se pun la copt ardeii kapia, se curata si se lasa la racit, ceapa se taie julien si se caleste in ulei, apoi se scoate si se lasa la racit.

Pastravii se curata si se fierb fara cap si coada apoi se maruntesc cu mana avand grija sa scoatem toate oasele.

Ardeii kapia si ceapa calita o dam prin masina de tocat carne si ii punem la fiert in uleiul in care am calit ceapa si se adauga resul de ulei si sucul de rosii.

Cand a inceput sa fiarba condimentam dupa gust cu sare si piper si adaugam pastravii maruntit.

Se lasa la foc mic amestecand din cand in cand circa 10 minute,

Cand s-a racit putin se pune in borcane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca cu pastrav" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Zacusca de vinete cu mere- reteta reinterpretata

Postat de Ksenya

Zacusca de vinete cu mere- reteta reinterpretata

  Spalam legumele. Vinetele cu tot cu coaja le tocam in cubulete mai mari, punem o mana de sare si le lasam pentru 30 minute. Letrecem prin jet de apa si le lasam la scurs....

Citeste continuarea

Zacusca de vinete cu ciuperci

Postat de Pungasa_Rogue

Zacusca de vinete cu ciuperci

Vinetele se coc la flacara aragazului, se pun intr-un vas si se presara sare grunjoasa peste ele, apoi se acopera cu un capac. Dupa ce se inmoaie, se curata de coaja arsa sub jet de apa, apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.10.2021, 13:54
Cât de buna este zacusca cu peste!
la 15.10.2021, 13:55
la 15.10.2021, 16:15
la 15.10.2021, 16:46
la 15.10.2021, 17:24
Cred ca e tare buna !

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking