Ingrediente
- 400 g mere rase
- 200 g pere rase
- 500 g ardei copt
- 550 g vinete coapte
- 350 g ceapa rosie tocata
- ulei
- sare
- piper
- fulgi chili (optional)
Mod de preparare
Incingem intr-o oala incapatoare ulei si adaugam ceapa tocata. Dupa ce se inmoaie adaugam vinetele si amestecam. Lasam cateva minute si aruncam in oala si ardeiul copt taiat cubulete. Amestecam. Adaugam merele si perele rase, asezonam cu sare si piper, punem putina apa si lasam la foc mic, pana scade. La sfarsit adaugam fulgi de chili dupa gust si putem servi.Au iesit 6 borcane de 400 g, pe care le-am fiert la bain-marie circa 20 de minute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca fructata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|