Ingrediente
- - 1 buc de ciolan afumat
- - 2 morcovi
- - 1 ceapa alba
- - 8 cartofi rosii mari
- - sare
- - tarhon (o lingurita)
- - smantana
Mod de preparare
-- intr-o oala pui la foc bucata de ciolan; dupa ce da un clocot schimbi apa si dai iar la fiert; repeti operatiunea de 3-4 ori, pana cand iese bine fumul din carne; apoi lasi la foc mic, pana cand carnea se desprinde de pe os;
- intre timp, cureti ceapa si morcovii si ii pui la fiert in apa cu putina sare;
- cand sunt aproape fierte adaugi carnea de pe ciolan si cartofii curatati si taiati cuburi;
- lasi la fiert pana cand totul este bine patruns;
- la final adaugi tarhonul tocat si dregi cu Maggi secretul gustului intensavor de legume;
Servesti in strachina de lut, dreasa cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra ""Zama" de cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|