Zama de fasole verde cu afumatura proaspata

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
7 Ian 2019 | 2518 vizualizari

 O zama simplu de preparat, aproape ca se face singura. Principalul este sa ai ingrediente de calitate. Doar fasolea verde este cumparata, sarea, rosiile  si patrunjelul verde -care nu se gasesc in acest sezon. Restul ingredientelor sunt din gospodaria proprie sau a soacrei. Gustul deosebit a fost dat de jumatate din osul umarului -mai mult carne, tinut doar 3 zile la sare si dat la afumatoare putin.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 07.01.2019, 21:19
Ce poftă mi-ai făcut cu așa zamă!
la 07.01.2019, 21:23
la 07.01.2019, 21:27
Merisor Ce-mi pare rau ca nu am impartit osul acela in trei , ca bun gust mai da mancarii !!!
la 07.01.2019, 21:39
Perfecta pentru frigul de afara!
la 07.01.2019, 21:51
buna buna
la 07.01.2019, 22:04
Buna!
la 07.01.2019, 22:04
Bună, zama...!
la 07.01.2019, 22:48
la 07.01.2019, 23:20
la 08.01.2019, 00:39
Diana , Pun o farfurie ?
la 08.01.2019, 00:39
Mimi , multumesc
la 08.01.2019, 00:39
Rodiica, Cum nu se poate mai buna
la 08.01.2019, 00:40
Adi , ma bucur ca-ti este pe plac
la 08.01.2019, 00:40
Vasimur
la 08.01.2019, 00:41
Asa este , Gabriela . Pe frig trebuie ceva mai gustos si mai consistent

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking