Zama de moare cu carnati afumati
Postat de mihaelar63 in Ciorbe 4 Ian 2017 | 8824 vizualizari
,, Bunatati pentru colindatori ''
Zama de moare [cu zeama de varza acra ] cu carnati afumati de casa se prepara cu ocazaia sarbatorilor de iarna in Ardeal. Este o ciorba hranitoare, consistenta care este usor de preparat. Eu as spune ca este rivala demna de luat in seama a ciorbei de burta. Zama de moare repara si energizeaza dupa ,, oboseala '' sarbatorilor de iarna. Va prezint aceasta comoara culinara, asa cum am invatat sa o prepar de la bunica si de la mama.Tot de la bunica am farfuria din imagine.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (46)
la 04.01.2017, 19:22
Te-ai reintors cu ciorbele tale gustoase!
la 04.01.2017, 19:22
la 04.01.2017, 19:57
cine moare? )) Buna o fi
la 04.01.2017, 20:09
Ina mori dupa ea cat de buna este )
la 04.01.2017, 20:12
Kytz
la 04.01.2017, 20:13
Rocsi eu nu plec doar ma prefac Chiar daca nu am timp sa comentez tot urmaresc Viata Bucatarasulu
la 04.01.2017, 20:13
Mimi
la 04.01.2017, 20:14
Diana este consistenta si gustoasa
la 04.01.2017, 20:14
Andra
la 04.01.2017, 20:15
Renatediana , multumesc !
la 04.01.2017, 20:42
Stiu Mihaela, stiu
la 04.01.2017, 20:59
Mmmm vreau si eu
la 04.01.2017, 21:08
Abia astept sa fac si eu o ciorba de porc cu zeama de varza !Cu carnat nu am incercat niciodata, poate o sa incerc in iarna asta , trebuie sa fie buna !
la 04.01.2017, 21:44
Cristinuta esti invitata mea :C
la 04.01.2017, 21:45
Katty sa o probezi si sa ne arati ce ai preparat
COMENTEAZA