Zarzavat pentru ciorbe
Postat de aliliana in Conserve 5 Aug 2013 | 7546 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (24)
la 05.08.2013, 19:52
Multumesc Meri pentru completare si pentru lamurirea Malinicimagdalenaroxanei...nu cred ca se intampla mare lucru fara aspirina pusa daca sunt fierte la baie de aburi, capacele sunt bune....dar spre siguranta muncii mele, cum ai spus si tu, am preferat asa...
la 05.08.2013, 19:52
Elena,
la 05.08.2013, 20:25
Cat imi plac zarzavaturile astea pentru ciorbe
la 05.08.2013, 21:09
Flavia, multumesc...
la 05.08.2013, 22:59
tare bune!
la 06.08.2013, 11:28
Foarte bun
la 25.10.2013, 20:46
Dar nu este mai bine sa l cumparam proaspeat din magazin fara munca si economic decat de la borcan cu aspirina? nu stiu! Parerea meaeste ca acum nu mai trebui sa muncim ca mamele nostre din trecut.
la 25.10.2013, 22:38
E o parere...eu ma bazez pe ce pot face si... cu atat mai mult cu cat folosesc produse proprii..deci stiu si ce pun acolo. Toate conservele mele sunt facute cu legume din propria gradina. De ce sa cumpar? Cine imi garanteaza mie cat sunt de proapete cele din magazin si ce contin? o eticheta? Nu cred. Fiecare procedeaza dupa cum crede de cuviinta...Mie imi plac mai mult cele de casa.
COMENTEAZA