Zarzavat pentru ciorbe

Postat de aliliana in Conserve
5 Aug 2013 | 7546 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 05.08.2013, 18:19
la 05.08.2013, 19:52
Multumesc Meri pentru completare si pentru lamurirea Malinicimagdalenaroxanei...nu cred ca se intampla mare lucru fara aspirina pusa daca sunt fierte la baie de aburi, capacele sunt bune....dar spre siguranta muncii mele, cum ai spus si tu, am preferat asa...
la 05.08.2013, 19:52
Elena,
la 05.08.2013, 20:25
Cat imi plac zarzavaturile astea pentru ciorbe
la 05.08.2013, 21:09
Flavia, multumesc...
la 05.08.2013, 22:59
tare bune!
la 06.08.2013, 11:28
Foarte bun
la 25.10.2013, 20:46
Dar nu este mai bine sa l cumparam proaspeat din magazin fara munca si economic decat de la borcan cu aspirina? nu stiu! Parerea meaeste ca acum nu mai trebui sa muncim ca mamele nostre din trecut.
la 25.10.2013, 22:38
E o parere...eu ma bazez pe ce pot face si... cu atat mai mult cu cat folosesc produse proprii..deci stiu si ce pun acolo. Toate conservele mele sunt facute cu legume din propria gradina. De ce sa cumpar? Cine imi garanteaza mie cat sunt de proapete cele din magazin si ce contin? o eticheta? Nu cred. Fiecare procedeaza dupa cum crede de cuviinta...Mie imi plac mai mult cele de casa.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking