Zucchini parmigiana

Postat de mihaelar63 in Mancaruri de legume
10 Iun 2014 | 4451 vizualizari

Dupa cum se prepara vinetele cu parmezan ,tot asa se prepara dovleceii. Aceasta reteta mi-a fost recomandata de catre o colega ce a lucrat o perioada la o familie de italieni .Am mai facut si eu putina cercetare pe net dar am ramas la reteta Ancutei ce-mi place mult . Preparatul pace parte din categoria celor ce este mai gustos dupa ce se raceste si se imbina echilibrat aromele .

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 10.06.2014, 15:53
Merisor , pentru baieti mai mari se pune si vin langa
la 10.06.2014, 16:18
Foarte buni
la 10.06.2014, 18:44
Papa bun!
la 10.06.2014, 19:07
la 10.06.2014, 19:24
ne place
la 10.06.2014, 19:25
Tare, tare bune!!!
la 10.06.2014, 22:21
Ce faini!
la 11.06.2014, 03:52
la 11.06.2014, 10:28

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking