Zucchini parmigiana

Postat de mihaelar63 in Mancaruri de legume
10 Iun 2014 | 4487 vizualizari

Dupa cum se prepara vinetele cu parmezan ,tot asa se prepara dovleceii. Aceasta reteta mi-a fost recomandata de catre o colega ce a lucrat o perioada la o familie de italieni .Am mai facut si eu putina cercetare pe net dar am ramas la reteta Ancutei ce-mi place mult . Preparatul pace parte din categoria celor ce este mai gustos dupa ce se raceste si se imbina echilibrat aromele .

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 10.06.2014, 14:28
Ce bunatate
la 10.06.2014, 14:33
Buni tare dar pentru mine fara parmigiana
la 10.06.2014, 14:36
Adele trebuie sa incerci , nu vei fi dezamagita
la 10.06.2014, 14:37
Babi , adapteaza reteta Sunt sigura ca deja ai dovlecei . La voi se fac mai repede
la 10.06.2014, 14:38
Buna mancarica ta !!!
la 10.06.2014, 14:50
la 10.06.2014, 15:02
Delia sa faci precis si voi aveti deja dovlecei
la 10.06.2014, 15:04
Vladimir , daca ai venit la mine la masa ma gandesc ca ar merge si un pahar de vin alb rece . Sprit ?
la 10.06.2014, 15:05
Eu daca n-am vin la tine!
la 10.06.2014, 15:17
Daaa, receeee! ))
la 10.06.2014, 15:18
Mirela te astept , dar nu singura , insotita
la 10.06.2014, 15:22
cu siguranta va fi incercata
la 10.06.2014, 15:26
Papa bun, bun!
la 10.06.2014, 15:51
Alexandra este light , potrivita si pentru baietii tai
la 10.06.2014, 15:53
Bun,bun !

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking