Zucchini umplut cu carne in sos de rosii la slow cooker Crock-Pot

Postat de katty in Multicooking
27 Aug 2021 | 2745 vizualizari
Zucchini umplut cu carne in sos de rosii la slow cooker Crock-Pot

Retete de suflet De data asta am folosit aparatul slow cooker Crock-Pot pe post de cuptor si mi-a placut tare mult.

Ingrediente

  • 3 zucchini tineri
  • 500 gr carne tocata de porc
  • 1 ceapa
  • 1 lingura orez
  • 200 gr rosii pasate
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingura ulei
  • marar verde
  • smantana sau iaurt pentru servit

Mod de preparare

Spalam zucchini, ii taiem capetele si il taiem in doua jumatati pe lungime. Fiecare jumatate o taiem in doua jumatati. Cu o lingurita scoatem partea cu semintele, pastrand pe margine putin miez. Partea scoasa o radem pe razatoarea mare si o pastram.

Tocam ceapa marunt. Amestecam carnea tocata cu ceapa, orezul spalat si scurs, jumatate din partea rasa de zucchini, sare, piper dupa gust si cimbru . Presaram putina sare in fiecare bucatica de zucchini si umplem cu amestecul de carne tocata.

Pornim aparatul slow cooker Crock-Pot pe functia coacere la 120 de grade.

Cand aparatul este incalzit, punem uleiul, rosiile, restul de miez de zucchini dat pe razatoare, foile de dafin, sare si piper, apoi asezam bucatile de zucchini umplut si lasam la copt pentru o ora. Dupa ce timpul a trecut presaram mararul si oprim aparatul.

Servim zucchini calzi, optional cu smantana sau iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini umplut cu carne in sos de rosii la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Chiftelute umplute cu cascaval la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de miha

Chiftelute umplute cu cascaval la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiune

Intr-un castron am amestecat carnea tocata cu ou, patrunjel verde tocat, usturoiul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, sare si piper dupa gust. Cu mainile umezite am impartit compozitia in 14 bile...

Citeste continuarea

Sos bolognese pentru paste la Multicooker Crock-Pot Express

Postat de Oana

Sos bolognese pentru paste la Multicooker Crock-Pot Express

Pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Cand s-a incins adauga ceapa taiata cubulete, usturoiul maruntit si morcovul dat pe razatoarea cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.08.2021, 20:25
la 28.08.2021, 08:13
la 28.08.2021, 09:35
la 28.08.2021, 11:05
Foarte buni!
la 28.08.2021, 19:48

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking