Cuib de viespi
In la 19 Mai 2014
Cuib de viespi
Pentru aluat: Se amesteca toate ingredientele, se framanta bine, apoi se lasa la dospit langa o sursa de caldura. Pentru umplutura: Se mixeaza bine untul cu zaharul pana devine spuma si apoi se adauga nuca. Compozitia nu va fi prea groasa, asa ca nu trebuie sa va speriati de rezultat. Dupa...
Chec in doua culori
In la 19 Mai 2014
Chec in doua culori
Intr-un bol batem foarte bine cele doua oua impreuna cu zaharul. Apoi adaugam laptele si uleiul si continuam sa mixam energic. Separat, amestecam faina cernuta cu praful de copt. Dupa ce le-am amestecat bine, le adaugam peste compozitia de mai sus si le omogenizam bine. Turnam 2/3 de...
Sir de caprioara
In la 19 Mai 2014
Sir de caprioara
Pentru chec: se pun toate intr-un vas pe foc si se tin pana cand se dizolva zaharul, amestecand continuu. Siropul se face inainte de a incepe sa bati albusurile, pentru a se raci. Astfel ca se incepe sa se bata albusurile spuma, se toarna siropul putin cate putin si se bat in...
Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking