Pentru sosul de carne : se pune uleiul de masline intr-o cratita de 32-36 cm in care se pune carnea si se caleste 3-4' dupa care se adauga legumele taiate marunt (daca doriti puteti sa le puneti intregi iar la urma le puteti scoate) dupa ce s-au sotat si legumele se adauga 300 ml  apa ...
Tort cu fructe
In la 12 Iun 2013
Tort cu fructe
Blat : Se freaca galbenusurile cu zaharul pana devin spumoase se adauga pe rand uleiul ,coaja de portocala sau lamaie, sarea si faina cernuta,separat se mixeaza albusurile pana devin lucioase dupa care se incorporeaza in prima compozitie amestecand usor cu lingura de jos in sus pana se...
Tort Iepuras sau Fluturas
In la 11 Iun 2013
Tort Iepuras sau Fluturas
Blatul : Se pune apa la fiert, se adauga zaharul si se lasa pe foc pana devine un sirop. Intre timp se mixeaza albusurile pana devin tari, apoi se toarna siropul fierbinte. Cand sunt lucioase se pun pe rand galbenusurile, apoi untul topit si racit, coaja de lamaie si praful de sare. Se pune...
Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking