Pentru sosul de carne : se pune uleiul de masline intr-o cratita de 32-36 cm in care se pune carnea si se caleste 3-4' dupa care se adauga legumele taiate marunt (daca doriti puteti sa le puneti intregi iar la urma le puteti scoate) dupa ce s-au sotat si legumele se adauga 300 ml apa ...
Blat :
Se freaca galbenusurile cu zaharul pana devin spumoase se adauga pe rand uleiul ,coaja de portocala sau lamaie, sarea si faina cernuta,separat se mixeaza albusurile pana devin lucioase dupa care se incorporeaza in prima compozitie amestecand usor cu lingura de jos in sus pana se...
Blatul : Se pune apa la fiert, se adauga zaharul si se lasa pe foc pana devine un sirop. Intre timp se mixeaza albusurile pana devin tari, apoi se toarna siropul fierbinte. Cand sunt lucioase se pun pe rand galbenusurile, apoi untul topit si racit, coaja de lamaie si praful de sare. Se pune...