Apa si sarea se pun la foc.
Se curata cartoful, se spala si se feliaza.
Se pun feliile de cartof in apa clocotita timp de 2 minute, la foc mic. Se scurg de apa, se ung cu doua linguri de ulei si...
Scoate carnea de pe os si taie-o cubulete, apoi pune-o la fiert, in apa rece. Pune si oasele, pentru gust, le scoti la final. Focul trebuie sa fie potrivit. Poti sa pui si bucatile de carne...
Pentru aluat: in prima faza se pune sofranul cu apa calduta intr-un castron sa stea 10 minute la infuzat. Intr-un alt castron se pune laptele cald, zaharul, drojdia si 2 linguri faina. Se amesteca...
Videoclipul oficial al piesei "Numai Iubirea". 🔔 Abonează- te la canalul oficial: http://bit.ly/SubscribePeYouTUBE📸 Instagram Pepe: https://Instagram.Com/P...
Ati auzit? De astazi sunt aproape miliardara..................................))))) !
TAUR:
De astăzi eşti aproape miliardar, dar dacă nu crezi în Hohoscop, statutul ăsta poate dura mult şi bine. Dacă peste o săptămână eşti tot “aproape”, e numai vina ta.
Se incalzeste supa sau se fierbe apa cu un cub de concentrat.
Legumele se curata, se spala si se toaca marunt sau se dau pe razatoare.
Se pun in supa.
Carnea se condimenteaza si se amesteca cu...
Crapul se curata, se spala si se taie rondele, pe care le condimentam cu sare, le trecem prin amestec de malai si faina si le prajim in ulei incins. Scoatem pestele prajit pe un prosop de hartie....
Am separat galbenusurile de albusuri.
Intr-un vas am amestecat branza, galbenusurile, zaharul vanilat si praful de copt, apoi am adaugat albusurile batute spuma. S-a format un naluat peste care...
Pentru reteta de tarta cu rosii si branzeturi am folosit aluat de placinta congelat. Scoate aluatul de cu seara si lasa-l la decongelat.
Incinge cuptorul la 220 grade C.
Unge tava...
Se pregateste sosul pentru marinat: se amesteca uleiul cu sarea, piperul, zeama de lamaie, zeama de portocala, usturoiul zdrobit, plantele aromatice maruntite.
Se spala si se taie fileurile, ies...
Se pune pe foc o cratita incapatoare. Se adaugă cele doua cani si jumatate cu apa, zahăr pudră, untul. Se amestecă până se topește untul și începe să fiarbă lichidul. Se reduce...
Pulpa se parleste pentru a arde eventualele fire de lana ramase la jupuit.
Spalam si stergem /uscam cu hartie absorbanta.
Scoatem carnea de pe os cu ajutorul unui cutit cu lama subtire si foarte ascutita.
Intindem bucata de carne pe un...
Toate legumele le-am spalat taiat si trecut prin masina de rosii.Pasta obtinuta am diluat-o cu 1/2 l apa si am pus-o la fiert cu o lingura de delikat 10 legume..cand a dat in clocot am pus pennele...
Taiem carnea de porc in bucatele ( carnea a fost impanata,cu putina grasime),o punem in tuci cu ulei,adaugam sare si o lasam sa se caleasca un pic,pana-si schimba culoarea.Taiem legumele mai...
Blat:
Se bat albusurile spuma tare,galbenusurile impreuna cu zaharul se mixeaza bine,apoi se adauga uleiul ca la maioneza,apoi adaugam faina si omogenizam.La final adaugam albusurile ,amestecand...
Bucatile de slanina se spala si se sterg cu servetele de hartie.
Se taie in bucati cam de 2/2cm.
Intr-un tuci sau o cratita se pune 200 ml. apa .
Pune vasul pe foc.
Cand incepe apa sa fiarba pune bucati de slanina .
Prajeste-le mana...