Merele se curata si se taie cubulete. Se pun in cuva Multicooker impreuna cu scortisoara , extract de vanilie si un pahar cu apa. Se selecteaza functia BOIL timp de 10 minute. Dupa 10 minute se scot merele si se strecoara de apa.
Caramelizam in cuva cele 5 linguri cu zahar folosind...
Se blenduiesc bananele, se poate utiliza furculita daca nu exista blender. Peste banane se pun ouale, zaharul, uleiul si se mixeaza bine. Apoi se pun faina, bicarbonatul, sarea si praful de copt si se amesteca toate. La sfarsit se pune nuca taiata marunt si se amesteca incet. Trebuie sa...
Pentru ghiveci taiati ceapa si ardeii feliute, cartofii cubulete, morcovii jumatati de rondele, rupeti fasolea in bucati
In cuva Multicooker se pune uleiul impreuna cu ceapa si se selecteaza functia Fry timp de 5 minute. Cand timpul de prajire a trecut se pun in cuva ardeii,...
Se pune in cuva orezul spalat , se completeaza cu lapte pana se ajunge la gradatia corespunzatoare pentru 2 masuri de orez. Daca se doreste se poate pune mai mult lapte, eu pe parcurs am mai completat.
Se adauga sarea si zaharul si se amesteca.
Se selecteaza functia Rice. Cu 5...
In primul rand trebuie sa va explic ca masura de la ingrediente se refera la cutia in care a fost iaurtul.
Batem ouale cu zaharul bine cu mixerul pana devin spuma si adaugam iaurturile (eu am folosit de piersici ) si continuam sa batem. Adaugam treptat uleiul si la final faina...
Punem laptele in cuva Multicooker. Adaugam si cateva picaturi de extract de vanilie si coaja de portocala. Selectam functia STEW si fixam durata 20 de minute. Dupa 10 minute deschidem Multicookerul, turnam musli in ploaie si amestecam. Inchidem si mai lasam 10 minute.
Servim cu...
Blat :
Mai intai pregatim toate ingredientele, masuram cantitatile si ungem cu unt cuva aparatului Philips Multicooker. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le presaram cu un praf de sare si incepem sa le mixam pana devin spuma. Adaugam treptat zaharul si mixam...
Topim untul si il lasam la racit. Separam ouale, galbenusurile le frecam cu zaharul si extractul de vanilie . Turnam untul topit si omogenizam , apoi adaugam si faina si iarasi omogenizam. Adaugam laptele pe rand si amestecam, pana se omogenizeaza.Se bat albusurile spuma cu praful de sare...
Painea se unge cu crema de branza, se decoreaza cu 2 cercuri din ou fiert si ridichi pentru ochi, ceapa pentru gura, cascaval ras pentru par, ardei rosu pentru nas si dinti.
Painea se decupeaza cu decupatorul de petale, se unge fiecare felie cu unt si se aseaza pe petale cascaval, sunca sau gem. Se decoreaza cu o frunza de telina si cu ardei.
Painea se decupeaza in forma de fluture, apoi se intinde un cubulet de branza, se orneaza cu ridichi pentru cap, ou , ceapa si ardei rosu pentru aripi, ceapa pentru antene.
Painea se unge cu crema de branza, se decoreaza cu 2 cercuri din ou fiert pentru ochi, ceapa pentru par, rosie pentru zambet si bucatele de maslina pentru nas.
Oul fiert se curata si impreuna cu miezul de lapte se taie bucati. Legumele se spala, ardeiul si varza se taie fasii, ceapa, morcovul si ridichile se taie rondele. Se amesteca toate ingredientele intr-un bol, inclusiv maslinele. Se condimenteaza cu sare, piper, ulei de masline si otet balsamic....
Se spala fructele, se lasa sa se scurga de apa. La para se indeparteaza casa semintelor , se taie in bucati si se stropeste cu suc de lamaie sa nu se oxideze. Capsunilor li se taie codita si varful. Miezul de lapte se taie rondele si se imparte in sfert. Se aseaza pe betele de frigarui...
Se decupeaza painea in forma de inimioare in 4 bucati care se prajesc intr-o tava bagata in cuptor la temperatura mare pana cand se rumenesc. Se curata si se taie in 2 catei de usturoi. Cand feliile de paine sunt gata se scot din cuptor si se freaca pe o parte cu usturoi iar apoi se ung cu putin...