Ghiveci cu legume de toamna in Multicooker

Postat de Dedicut in Mancaruri de post
24 Sep 2014 | 10930 vizualizari
Ghiveci cu legume de toamna in Multicooker

Ghiveciul de legume este o mancare de post simpla dar foarte gustoasa.

Ingrediente

  • 1 morcov,
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • o conserva de rosii in bulion
  • 2 cartofi
  • 2 cepe,
  • 150 g de fasole verde,
  • patrunjel si marar verde,
  • sare,
  • piper,
  • usturoi
  • 1 pahar mic de ulei de masline

Mod de preparare

Pentru ghiveci  taiati ceapa si ardeii feliute, cartofii cubulete, morcovii jumatati de rondele, rupeti fasolea in bucati  

In cuva Multicooker se pune uleiul impreuna cu ceapa si se selecteaza functia Fry timp de 5 minute. Cand timpul de prajire a trecut se pun in cuva ardeii, morcovul, cartofii si fasolea, sarea si piperul  impreuna cu o cana de apa.

Se selecteaza functia Stew pentru 50 de minute Cu 10 minute inainte de final se pun in cuva usturoiul si rosiile in sos taiate marunt.

La final dupa ce am oprit Multicooker putem sa adaugam marar si patrunjel, in functie de preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu legume de toamna in Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ghiveci - Deliciu de toamna?! (Multicooker)

Postat de Dya

Ghiveci - Deliciu de toamna?! (Multicooker)

Rumenim usor pulpitele (folosind programul FRY), adaugam ceapa tocata si o calim 5 minute, cat sa devina translucida.  Legumele le taiem in cuburi mai maricele si le punem in vasul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.09.2014, 19:10
imi place
la 24.09.2014, 19:38
la 24.09.2014, 20:45
la 25.09.2014, 09:16
la 25.09.2014, 10:14

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking