Ghiveci - Deliciu de toamna?! (Multicooker)

Postat de Dya in Pui
10 Sep 2014 | 4499 vizualizari
Ghiveci - Deliciu de toamna?! (Multicooker)

Ingrediente

  • 4 pulpite
  • un dovlecel
  • o vanata mica
  • 2-3 cepe uscate
  • 2 morcovi mari
  • 2 ardei rosii capia
  • o bucata de telina
  • 2 ardei grasi galbeni
  • 2 bucati de pastarnac
  • 100 ml suc de rosii/bulion
  • 100 ml supa de pui/legume
  • sare dupa gust
  • verdeturi (busuic/marar/patrunjel)

Mod de preparare

Rumenim usor pulpitele (folosind programul FRY), adaugam ceapa tocata si o calim 5 minute, cat sa devina translucida. 

Legumele le taiem in cuburi mai maricele si le punem in vasul cooker-ului, peste pulpite. Adaugam supa de pui si selectam de aceasta data programul BOIL (daca nu va grabiti se  poate folosi foarte bine si programul STEW). 

Cand incepe sa fiarba deschidem capacul, saram dupa gust si adaugam sucul de rosii/bulionul. Continuam fierberea pentru 5-10 minute aproximativ.

Dupa finalizarea programului se presara verdeturile tocate marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci - Deliciu de toamna?! (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Musaca de cartofi cu varza si carne

Postat de AdrianUdrea

Musaca de cartofi cu varza si carne

Se incepe mai intai cu varza care se toaca si se lasa la desarat pentru 10-5 minute, in apa cat sa o acopere. Daca este prea acra, se mai schimba odata apa. Dupa acest interval, se caleste...

Citeste continuarea

Pui marinat in iaurt cu garnitura de spanac

Postat de simona72

Pui marinat in iaurt cu garnitura de spanac

Am transat un pui, am scos pulpele, aripile si pieptul. Am taiat pulpele in doua, iar pieptul in bucati mai mari. Am spalat bine carnurile de pui, le-am uscat cu prosop de hartie. Am amestecat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.09.2014, 16:05
Ce imi place ghiveciul, dar ai mei nu vor sa-l vada
la 10.09.2014, 16:07
Bun
la 10.09.2014, 16:08
delicios!!!
la 10.09.2014, 16:09
la 10.09.2014, 16:13
Ce frumos miroase a toamna !

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking