Ghiveci - Deliciu de toamna?! (Multicooker)

Postat de Dya in Pui
10 Sep 2014 | 4565 vizualizari
Ghiveci - Deliciu de toamna?! (Multicooker)

Ingrediente

  • 4 pulpite
  • un dovlecel
  • o vanata mica
  • 2-3 cepe uscate
  • 2 morcovi mari
  • 2 ardei rosii capia
  • o bucata de telina
  • 2 ardei grasi galbeni
  • 2 bucati de pastarnac
  • 100 ml suc de rosii/bulion
  • 100 ml supa de pui/legume
  • sare dupa gust
  • verdeturi (busuic/marar/patrunjel)

Mod de preparare

Rumenim usor pulpitele (folosind programul FRY), adaugam ceapa tocata si o calim 5 minute, cat sa devina translucida. 

Legumele le taiem in cuburi mai maricele si le punem in vasul cooker-ului, peste pulpite. Adaugam supa de pui si selectam de aceasta data programul BOIL (daca nu va grabiti se  poate folosi foarte bine si programul STEW). 

Cand incepe sa fiarba deschidem capacul, saram dupa gust si adaugam sucul de rosii/bulionul. Continuam fierberea pentru 5-10 minute aproximativ.

Dupa finalizarea programului se presara verdeturile tocate marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci - Deliciu de toamna?! (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Piept de pui la cuptor cu mozzarella, rosii cherry si busuioc - Pui caprese

Postat de Bucataras

Piept de pui la cuptor cu mozzarella, rosii cherry si busuioc - Pui caprese

Incalzeste cuptorul la 200 grade C. Pune pieptul de pui intr-un castron, adauga condimentele, usturoiul pisat, sarea si piperul, apoi 1 lingura ulei de masline. Nu am trecut o anume...

Citeste continuarea

Crispy Strips

Postat de CameliaComan

Crispy Strips

Spalam pieptul de pui, apoi il taiem fasii. Il mai batem putin cu un ciocan pe ambele parti. Amestecam ouale cu condimentele alese de voi. Eu am folosit condimente pentru carne de pui, boia...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.09.2014, 16:05
Ce imi place ghiveciul, dar ai mei nu vor sa-l vada
la 10.09.2014, 16:07
Bun
la 10.09.2014, 16:08
delicios!!!
la 10.09.2014, 16:09
la 10.09.2014, 16:13
Ce frumos miroase a toamna !

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking