Blatul:  Se separa ouale, iar albusurile se bat spuma cu putina sare.  Portocala se curata de coaja si de pielita, apoi se trece miezul prin blender pentru a obtine un piure fin, apoi se amesteca cu galbenusurile.  Untul se freaca cu zahar bine si se adauga in amestecul de...
Carnea se toaca, apoi se amesteca cu sare, piper si bicarbonat se framanta carnea.  Ceapa se taie in bucatele mici si se se caleste, usturoiul il pisam bine. Peste carne se adauga ceapa calita si cu usturoiul, condimentele si se framanta bine, cu apa sau bere, in asa fel incat toate...
Se toaca ceapa solzisori, morcovii si ardeii cubulete.  Pieptul se taie cubulete. Intr-o oala cu putin ulei se adauga la calit ceapa, dupa ce devine transparenta se adauga morcovii si ardeii. Se lasa aproximativ 4-5 min, apoi adaugam pieptul de pui cubulete si o lasam sa se rumeneasca...
Pentru inceput se pune apa la fier cu putina sare.  Tocam ceapa solzisori si morcovul il dam prin razatoare. Intr-o tigaie cu putin ulei se pune catei de usturoi zdrobiti, apoi adaugam ceapa cu morcovul pana se calesc putin. Adaugam carnea tocata si o lasam aproximativ 5-10 min pana se...
Afisate 1 - 4 din 4 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking