Fructe de mare cu fidea
In Paste la 25 Noi 2012
Fructe de mare cu fidea
Intr-o tigaie plana cu cu diametru mare se prajeste in putin ulei un pachet si jumatate de fidea (la foc lent cu grija sa nu se arda) Dupa ce a capatat o culoare putin aurie se ia de pe foc si se pune deoparte. In aceeasi tigaie se prajesc putin fructele de mare, si cind...
Se fierb ouale dupa ce s-au fiert si racit se curata de coaja si se taie in doua, se scot galbenusurile si se amesteca cu tonul si maslinele taiate marunt. Se umplu ouale, se aseaza cu partea umpluta in jos si se toarna din belsug sosul bechamel. SOS BECHAMEL: Se pune o lingura sau 2...
Pentru Paella se foloseste o tigae speciala care se numeste" Paellera" daca e posibil. Este o tigae foarte plana si cu diametru mare. In tava incinsa si cu putin ulei se pun crevetii , se prajesc dar nu mult, altfel se intaresc. Dupa ce sunt gata se scot si se pun deoparte....
 -Se  spala calamarii de nisip, se curata de pielita, se taie aripioarele si tentaculele  si se pun deoparte pentru a le folosi la compozitia pentru umplut. (daca va place culoarea aia neagra care o are calamarul se pune si aia deoparte si se foloseste cind se face sosul, se...
Afisate 1 - 4 din 4 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking