1. Punem 3 oua la fiert pana pregatim masa de lucru
2. Luam carnea de porc, o spalam bine si o taiem intr-o forma in asa fel incat la final sa obtinem o rulada.
3. Intr-un bol amestecam usturoiul cu smantana sau maioneza (fiecare la dorinta) mai adaugam ulei de masline si...
1. Gaina sau puiul il spalam bine si il uscam cu servetele de hartie
2. Separam carnea de piele : Puneti puiul cu burta in sus , si cu un cutit bine ascutit veti putea separa puiul foarte usor ( fiti atenti sa nu rupeti pielea ) , pulpele le taiem de la articulatii la fel si aripile .
3....
1. Carnea de iepure se spala si se taie bucati mici/medii. 2. Intr-un ceaun incalziti bine uleiul si adaugati carnea 3. Acoperiti jumatate de suprafata a ceaunului cu un capac si lasati 15 minute la foc mare. ( E important sa lasati suprafata ceaunului semideschis deoarece iepurele...