Spaghete cu crenvusti
In la 7 Mai 2015
Spaghete cu crenvusti
Se pune apa la fiert cu sare si o lingurita de ulei si cand da in clocot se fierb spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj. Inainte de a pune spaghetele in oala, taiati crenvustii in bucatele de aproximativ 3 cm si bagati 3-4 fire de spaghete prin fiecare bucatica pana cand terminati...
Clatite cu pui si smantana
In la 7 Mai 2015
Clatite cu pui si smantana
Clatitele se fac dupa reteta clasica si se lasa la racit. Intre timp, se taie pipetul de pui fasii subtiri, se toaca ceapa verde marunt si se pun la rumenit in tigaie cu un cub de unt. Se asezoneaza cu sare, piper si alte condimente (eu pun condimente pentru pui si niste chilli). Cat timp se...
Salata cu de toate
In Salate la 24 Apr 2015
Salata cu de toate
Se taie toate legumele si se pun intr-un castron. Se amesteca cu sare si ulei dupa gust. Mozarella (sau ce branza/cascaval doriti), dar si carnea se adauga la sfarsit. Separat, intr-un bol, se amesteca smantana cu usturoiul zdrobit, cu sare si mustarul (puteti adauga de asemenea un varf...
Placinta cu pui
In la 24 Apr 2015
Placinta cu pui
Pentru ca eu am folosit resturile, am rupt bucatile de pui si le-am facut fasiute. Le-am calit impreuna cu ciupercile si ceapa verde, am asezonat cu sare si piper dupa gust. Dupa ce s-au rumenit bine ciupercile se adauga supa si se lasa sa fiarba aprox 5 minute. Dupa ce fierbe, se adauga faina si...
Supa vietnameza de pui
In la 24 Apr 2015
Supa vietnameza de pui
Se pun la inmuiat taiteii de orez intr-un castron cu apa calduta de la chiuveta. Cat timp se inmoaie taiteii, taiati pieptul de pui felii subtiri julienne. Puneti la prajit in uleiul de alune (nuci) alaturi de condimente (usturoi, ghimbir). Caliti la foc mediu. Dupa ce s-a albit pe toate...
Se taie ceapa felii subtiri, puiul in bucati de aproximativ 2 cm. Intr-o tigaie mai adanca se pune la incins uleiul si se pune ceapa pana prinde o culoare aurie. Dupa ce ceapa prinde acea culoare aurie puneti puiul si caliti pana se rumeneste bine. Amestecati constant ca sa se faca uniform....
Intr-un castronel asezonati carnea cu sare si piper dupa gust. Separat puneti la incins grillul pe aragaz. Dupa ce ati amestecat carnea cu sare si piper formati doua chiftele mai mari pe care le ungeti cu ulei de masline si le puneti pe grill. Intre timp, sectionati chiflele la jumatate si...
Pentru a pregati ouale ochiuri in apa, puneti la fiert apa intr-o craticioara mai mare ca diametru, cu apa pana la jumatate. Fierbeti-o la foc mic. Cand incep sa apara bule pe margine luati un polonic, spargeti oul in acesta si cu grija scufundati-l in apa fiarta. Cand oul incepe sa prinda contur...
Lasagna cu carne de vitel
In la 24 Oct 2014
Lasagna cu carne de vitel
Intr-o tigaie mai mare, sau wok (eu prefer wokul) se pun vreo 2 linguri de ulei, se lasa la incins si se caleste ceapa fara sa se arda. Apoi se adauga carnea, sare, piper si se amesteca pana cand se rumeneste uniform. Dupa ce carnea a prins culoare se adauga supa (eu de regula, fierb un ibric de...
Afisate 1 - 9 din 9 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking