Gorgonzola fille
In la 10 Oct 2009
Gorgonzola fille
carnea se taie o singura bucata la o portie (200 gr), se bate, nu foarte tare, se condimenteaza, se da prin faina si se prajeste in putin ulei incins se stinge cu vin , se adauga brinza, se fierbe pina se formeaza sosul de brinza, la foc mic la sfirsit se adauga smintina, sare si...
Cotlet Zingara
In la 3 Iun 2009
Cotlet Zingara
Carnea se spala, se taie felii se bate, 2 la portie.Sunca se taie fasii,ciupercile se spala si se taie sferturi.Carnea se  condimenteaza cu sare si piper sise da prin faina si se prajeste in ulei incins ,se stinge cu vin ,se adauga sucul de rosii ,sunca si ciupercile ,se lasa la fiert pana...
Afisate 1 - 2 din 2 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking