Se amesteca toate ingredientele intr-un bol mai mare, lasandu-se putin marar si busuioc pentru sfarsit.
Se curata varza apoi se opareste si se amesteca cu conpozitia.
Se umple foile de varza (se fac rasucirile) apoi se pune la foc.
Se pune apa cat cuprinde si cu bulionul.
La fund, se...
Aluatul:
Se omogenizeaza ingredientele, apoi se imparte compozitia in doua parti egale si se pune umplutura intre ele.
Crema:
Albusurile se bat spuma tare cu 50 gr zahar si se amesteca cu branza.
Dupa ce s-a finisat crema peste aluat, se razuieste a doua parte ramasa de aluat, peste...
Blatul:
Se amesteca toate ingrdientele, se framanta usor aluatul rezultat si se imparte in doua bucati, aproximativ egale.
Se tapeteaza spatele tavii cu margarina si faina si se intinde o foaie.
Se coc cele patru foi la foc mic, aproximativ 10 minute.
Crema:
Se toarna cana de zahar...
Se bat ouale cu zaharul pana devine o crema.
Intr-o craticioara se topeste untul la foc mic.
Se adauga ciocolata rupta in bucatele si se amesteca binepana se topeste in totalitate.
Toata aceasta operatiune se poate face la baine-marie.
Se opreste focul si se adauga ouale putin cate...
Se spala fructele, se taie cubulete, apoi se pun intr-un bol. Se adauga pumnul de cereale sau fulgi de porumb si se amesteca. Pestre se toarma inghetata topita de vanilie si se amesteca.
Pofta buna!!
Se spala fructele, apoi se curata de coaja.
Se taie bucati, apoi se pun amestecate in Delimano Chopper (aparat de maruntit). Se conecteaza aparatul la priza, apoi se foloseste conform instructiunilor. Dupa ce s-a terminat de facut o portie, se toarna in pahar, apoi se continua pana se termina...
Pentru aceasta reteta faceti mai intai aluatul de tarta, mixand untul cu zaharul si galbenusurile, pana se obtine o crema omogena. Se adauga faina si la sfarsit laptele. Aluatul se strange usor cu mainile, se pune in folie alimentara si se lasa 30 minute la rece.
Pentru crema se...
Pentru blat:
Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma cu un pic de sare. Freaca galbenusurile cu zaharul si adauga, treptat, apa. Pune si praful de copt, esenta de lamaie si vanilie, coaja de portocala sau lamaie si alunele sau nucile.
Amesteca bine ingredientele si apoi...
Pentru forma rotunda:
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu cele 2 linguri de apa rece apoi se adauga treptat zaharul si se bate in continuare pana ce se face bezea. Galbenusurile se freaca bine cu uleiul si se incorporeaza usor in albusurile batute bine. Se adauga...
Baţi spumă gălbenuşurile cu 4 linguri de apă, 150 gr zahăr si zahărul vanilat. Baţi albuşurile spumă cu restul de zahăr până se întăresc. Amesteci făina cu amidonul, praful de copt şi cacao. Torni gălbenuşurile bătute spumă peste făină, amesteci să se omogenizeze...
1. Decupeaza mijlocul blatului de tort astfel incat sa-ti ramana un inel din blat. Taie inelul in 3 parti egale. Taie una dintre aceste parti in doua pe diagonala. Aseaza bucatile de blat pe o tava sau pe un platou, astfel incat sa formezi trupul in forma de "S" al aligatorului. Foloseste una...