Atunci i-am condamnat pe toti la moarte

Postat de Mutulica in Cu de toate
22 Oct 2014
Atunci i-am condamnat pe toti la moarte

                          

Ura este cel mai des intalnit sentiment in societatea romaneasca. Este indreptata impotriva a tot si toate , nimic nu pare sa ne mai imbuneze si poate duce la o anarhie cum n-am mai avut niciodata. Nu este totusi un semn rau pentru mine . Va urma apoi descatusarea fortelor creatoare.

Stiu , la inceput , vor suferi si chiar pieri cei mai buni dintre noi. Asa a fost mereu , asa este mersul lucrurilor . La temelia lucrurilor durabile nu se pot pune decat materiale de calitate .Din suferinte si sacrificii , din zbaterea agonizanta  se va intrupa acea forta care va face posibila regenerarea natiei noastre ajunsa  intr-un hal nemaintalnit de mizerie morala.

Eu nici n-am apucat bine sa-mi strig  frustrarile azvarlite  in neantul internetului fara a numi vinovatii si deja am fost catalogat drept dusman care trebuie eliminat.

Cand am vazut ca  articolele mele sunt citite cu nesat mai ales de catre cei de langa mine fara sa nasca intr-insii energii  benefice si ca ma urasc chiar si cei carora sistemul le face mult rau , mi-am zis ca  traiesc intr-un mediu in care nimeni nu merita o viata mai buna , iar eu trebuie sa continui sa-mi refulez frustrarile in scris din motive de terapie personala.

Mi-am asteptat pedeapsa din partea  sistemului  simuland uimirea si disperarea  pentru  sansa de a le vedea date jos mastile perverse. 

 

Intr-o lume ca cea in care am trait eu , doar invinsii pot spera.

Foto

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking