Beneficiile vinului rosu

Postat de bylaura in Bauturi
13 Ian 2012
Beneficiile vinului rosu

   Un studiu publicat de revista "Faseb Journal", arata ca vinul rosu contine o substanta care ar lupta impotriva cancerului de san.

Resveratronul, caci asa se numeste ingredientul continut in coaja strugurilor negri, era capabil sa protejeze cobaii de laborator impotriva diabetului si a obezitatii, activand o proteina a organismului.     Cercetatorii au efectuat teste asupra celulelor de cancer la san (introduse in epubrete in vid) constatand efectul rapid de blocare a acestora. Deasemenea celulele maligne din corp sunt blocate sub actiunea resveratronului.    Cei de la revista F.J. au subliniat faptul ca beneficiile vinului sunt certe, dar femeile nu trebuie sa faca abuz de bautura, pentru ca efectele vinului rosu sa nu fie unele nocive, in loc de cele benefice. Se recomanda a fi consumat in cantitati mici ca mijloc de prevenire a bolii si nu ca tratament.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking