Contre si contracontre

Postat de Mutulica in Cu de toate
8 Sep 2012
Contre si contracontre

 

Religia Ortodoxa  ne sfatuieste sa nu raspundem celor care ne cearta fara motiv  si  ne cauta  pricina de scandal  ci sa ne rugam pentru ei , recunoscand implicit ca piaza rea abatuta asupra noastra poate fi din cauza unor greseli pe care le-am facut  cu sau fara  voia noastra . Se mai spune ca  Dumnezeu de fapt ne  incearca pentru a ne rasplati pe masura mai tarziu  .  

Nu numai ca  eu nu am pretentia de a ajunge in Rai , ba chiar mi-am propus ca nici macar sa nu bat la aceasta poarta , recunoscandu-mi nimicnicia , asa ca am incercat sa inteleg adevaratele resorturi intime ale acestor tauni vesnic porniti sa sicaneze .

Mai spune Religia Crestina  , " fericiti cei saraci cu duhul  caci  a lor va fi Imparatia Cerurilor " . Mai precis  , ni se cere sa urmam dictonul "crede si nu cerceta" , nu pentru a ramane vesnic in intuneric dogmatic ci pentru ca riscam sa dam peste lucruri care sunt peste putinta noastra de intelegere si riscam sa ne facem rau .

Ti-ai gasit cine sa nu puna intrebari , tocmai eu ?

Cautand sa gasesc o explicatie si o rezolvare a problemei spinoase de a convietui cu taunii vesnic gata de atac am aflat ca acestia sunt vampiri energetici . Astfel de oameni sunt de mai multe feluri . Cei despre care va povestesc acum se hranesc cu energia noastra negativa .

De aceea sunt vesnic pusi pe cearta si tot timpul ne provoaca reactii negative , pentru ca noi inconstient vom emite energie negativa pe care acestia o sorb cu  nesat !

Sunt nemultumiti de orice , sunt dusmanii tuturor caci daca ajung sa-si extermine adversarii  isi cauta altii deoarece  fara  ei intra in sevraj si ajung sa faca spume fara un motiv aparent . Energia sub forma de ganduri se transmite instantaneu si nu are limita de spatiu . Persoana cu pricina poate fi la capatul Pamantului . Gandindu-ne la rautatea ei nefondata din punctul nostru de vedere  pe niciun motiv logic  si retraind momentele de furie ii vom hrani viciul pentru ca ,  dupa cum v-am spus , aceasta forma de energie nu cunoaste limitari in spatiu .

De aceea suntem sfatuiti sa nu pacatuim cu gandul si sa ne rugam pentru sufletele agresorilor nostri !

 Cand isi unesc destinele doua astfel de persoane au parte  de o existenta a la Tom si Jerry si cu toate astea sunt mai nefericiti cand se despart decat cand isi fac viata amara unul altuia , pentru ca raman fara acea energie negativa pe care o primeau   , fara sa constientizeze acest lucru , de la partenerul la fel de dornic de conflicte .  

Nu incercati sa-i contraziceti si nici nu are rost sa le explicati ce problema au .Sunt niste drogati , nu-i mai puteti intoarce din drumul lor  si va faceti rau caci va secatuiesc de energie .Veti intra in vartejul agonizant al scandalurilor si veti sfarsi storsi de energie , cu nervii in pioneze daca nu mai rau ! 

Acesti impatimiti ai scandalului  sunt numiti mult prea frumos de  catre scriitorii fascinati de vesnicul lor  apetit pentru macinarea nervilor : rebeli fara cauza . 

De cate ori omenirea a avut ghinionul ca acesti agresori de vocatie sa se inroleze sub vreun stindard ideologic sau religios am avut parte de Cruciade , Inchizitii si Jihaduri sangeroase , exterminari salbatice pe motive ideologice ( mai ales  in comunism )  si pogromuri ( mai ales pe timpul nazistilor )  .

 Niciun viciu nu ramane fara urmari neplacute . Nici scandalagii de profesie nu fac exceptie . Au parte de o existenta si de o moarte agonizante ! 

 

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking