Cum folosim citricele

Postat de miha in Tipsuri
19 Noi 2009
Cum folosim citricele

- Lamaile si portocalele se vor mentine mai mult timp proaspete daca le vom unge cu ulei vegetal, apoi le invelim in folie alimentara si le pastram la loc racoros

- Ca sa obtinem mai mult suc dintr-o lamaie, trebuie sa o tinem 5 minute in apa fierbinte, apoi o rostogolim pe masa, presand-o usor cu palma

-Daca ai nevoie doar de cateva picaturi dintr-o lamaie n-o taia in doua, ci doar strapunge coaja cu un bat de chibrit sau cu o scobitoare. Dupa ce storci picaturile de care ai nevoie "sigileaza" gaura cu batul folosit.

- Daca ai nevoie doar de sucul unei lamai si nu vrei sa mai murdaresti storcatorul, ajuta-te de o furculita. Taie lamaia in doua, infinge furculita in mijloc si rasuceste in sensul acelor de ceasornic

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking