Revelion Praid- chestiuni organizatorice

Postat de diaconta in Bucatarasii
10 Ian 2019 | 2501 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (72)

la 10.01.2019, 23:48
Multumim Dia! Este totul organizat la fix.
PS: Iti mai aduci aminte ca Motan te-a mai convins o data sa vii la intalneala??
la 10.01.2019, 23:54
Motanel,eu imi aduc aminte de tot ceea ce e important
la 10.01.2019, 23:56
la 11.01.2019, 10:02
Ramanem si noi luni
la 11.01.2019, 10:13
Multumim Claudia. Cu drag imi ofer ajutorul. Abia aștept sa ne revedem. Da, ramanem si luni, impreuna cu prietenii.
la 11.01.2019, 10:15
Multumim, Dia! Asa e si normal toata lumea sa participe.
Noi o sa ramanem si duminica. De adus, vom aduce, ca de obicei, de toate: o sa luam niste preparate de la carmangeria din zona noastra, muschi, carnati, etc, de baut, vom aduce vin si niste lichior de la bunatati din natura, prajituri. Avand in vedere ca suntem 4 in masina, cu bagaje pe masura si setul de boxe, etc, cred ca este mai mult decat suficient. Daca este nevoie si lumea este de acord, o sa iau de aici seturi de farfurii si tacamuri de unica folosinta, si sa luam apa de la Praid, sa nu ne caram 300 km cu ea in masina. In rest, fiecare isi aduce ce crede de cuviinta, cafeaua, zaharul (daca foloseste). Ar fi frumos sa facem un gulas la ceaun sau ceva care sa reprezinte comunitatea de bucatarasi.
la 11.01.2019, 10:31
Legat de tombola, probabil va ramane suma maxima de 20 lei, iar pt copii (ai mei in ceea ce ma priveste), o sa iau eu ceva, cum am facut si data trecuta.
la 11.01.2019, 11:48
Intrebare Claudia, aragazul are si cuptor sau e numai plita? Asta ar mai fi de intrebat la pensiune! Multumesc!
la 11.01.2019, 11:58
Eu propun sa aducem mai multi sarmale nefierte si sa le fierbem acolo, daca avem posibilitatea.
la 11.01.2019, 12:33
Noi rămân și duminică și încă e discutabil daca venim de joi. Aduc și eu sarmale, mi se pare super ideea, ceva șuncă afumată și brânză, aperitiv, prăjitură. Un set de role de șervețele și farfurii de unică folosință. Sunt sigură că se vor aduna de vor și rămâne...
la 11.01.2019, 12:43
Cristina,o sa intreb de cuptor,presupun ca are si cuptor
la 11.01.2019, 12:43
Adina si eu m-am gandit la sarmale dar fiindca suntem 61 de persoane,nu as fi avut cum sa fac atatea si nici oale de fiert
la 11.01.2019, 13:11
Noi venim teoretic vineri , practic -cand ajungem . Ramanem pana duminica . Aducem ca de obicei : o pulpa . Ceva salate sau aperitive . Bauturi spirtoase :tuica +coniac . Vin ,inca nu stiu .. Dulciuri , bineinteles ca nu . In plus :role de servetele 2, buretel de vase , lavete , detergent vesela.Daca ne hotaram la gulas sa spuneti ca aduc carnea ne-preparata . Daca este gratar afara si totusi facem ,pot sa aduc ficat de vanat .Da , + cafea macinata 500 gr . yahoo06.gif
la 11.01.2019, 14:24
Mihaela,pentru cafea este doar automat din acela cu fise/bancnote.Daca vrem sa preparam cafeau,ori la ibric,ori trebuie scula.
la 11.01.2019, 16:25
Cafeaua să fie ultima redută! )

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking