Revelion Praid- chestiuni organizatorice

Postat de diaconta in Bucatarasii
10 Ian 2019 | 2491 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (72)

la 18.01.2019, 20:05
Cleme,cum crezi,ai fi un cadou placut ))
Si cam cine ai vrea sa te adjudece?
la 19.01.2019, 12:04
Deci renunt la paine ( Adina are dreptate, nu are rost sa car paine ) si fac ceva pentru mic dejun : chiftele de porc+pui ( stiu ca data trecuta chiar erau cautate ) sau degetele din piept de pui de curte ( vedem la ce am chef atunci )
la 19.01.2019, 12:06
Costum are doar Costel, eu trebuie sa-mi confectionez singurica
la 19.01.2019, 12:21
Dia, nu stiu cine ar vrea sa se pricopseasca c-o nebuna pe cap....))))
la 20.01.2019, 15:11
Costume n-avem nici noi . Dar o rezolvam cumva! A intervenit o problema administrativa, asa ca o sa ne cazam la Pensiunea Iris 2, doar vineri, deodata cu grupul V-am pupat pe căciuliţe!
la 21.01.2019, 12:49
Am prins ideea, o sa aduc ceaunul si o oala mare.
la 29.01.2019, 15:53
Hello, dragilor! Deci toate bune și la noi, deocamdată și vom ajunge în sfârșit la Praidalion. Noi aducem, în primul rând și mai întâi de toate, cum s-ar exprima Cleme prăjitura Carpați. O aduc în tavă și o asamblez acolo, dacă am unde să mă desfășor. Mai aduc una sau poate două prăjituri, chiftelute simple și în aluat, salată de ciuperci, niște crochete de cartofi cu brânzeturi și mai vedem.
la 29.01.2019, 16:21
Ma bucur pentru voi, Meri!

In plus de ce am scris mai sus am sa aduc si salata de vinete, vad ca n-a mai scris nimeni ca ar aduce si cred ca e binevenita
Am reusit sa-mi iau liber pentru joi si cred ca am timp sa fac ce mi-am propus
la 29.01.2019, 17:31
Aaa și eu pot sa fac salată de vinete că am multe la congelator.
la 29.01.2019, 17:32
Si zacusca aduc si dulceață de ardei iuți.
la 29.01.2019, 20:23
Meri
la 29.01.2019, 20:24
Ina,cred ca aduci tot beciul
Bine ca ai reusit sa iti iei liber.
Am vazut ca aduci sarmale multe,dar io sa aduc si eu.
Cred ca vom manca doar sarmale
la 29.01.2019, 21:51
Dia, la noi nu-s sarmale ca-n ardeal, sunt mai mici )
Adica pentru 200 sarmale folosesc cam 2,5 kg. carne.
Am patit la Cavnic de-am cerut 7 sarmale si matusa m-a chemat sa ma uit in oala si apoi sa mai zic odata cate vreau )))) Una a fost suficienta ))
De-ale mele mananc lejer 10...
la 29.01.2019, 22:18
Ina,mama le face nici mari nici mititele,numai bune.
Si eu nu aduc asa multe
la 30.01.2019, 10:02
Deci ca sa fie treaba treaba zic ce aduc si gata.....
- sarmale cu coaste afumate gata facute
- piept de porc fiert in zeama de varza si tavalit prin boia si condimente
-muschiulet afumat..asta sa mananca asa sau cine e sensibil il poate parpali nitelus la tigaie
-carnati de casa afumati bagati la cuptor si ''fezandati''...
-cascavea afumata
-branza Praidalion aia e asa de ifose...
-la capitolul dulcuri sunt in faza de creatie, sper sa-mi iasa chestiile alea chinchii....
- fac o prajitura cu gem de caise si crema de nuca fiarta-n lapte
-Leo face sarabernarde din alea
si gata sau nu.....si am incheiat si acest capitol, asteptam sa ne dixtram si sa profitam de fiecare clipa frumoasa....

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking