Revelion Praid- chestiuni organizatorice

Postat de diaconta in Bucatarasii
10 Ian 2019 | 2501 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (72)

la 11.01.2019, 16:27
Paine o sa trebuiasca Dar ne bazam pe Cristina si Dorel Prepar si coc o paine minunata
la 11.01.2019, 17:13
Paine vedem daca se aduce daca nu putem sa vorbim la magazin acolo sa ne aduca proaspata.sa socotim cata ar fi nevoie.
la 11.01.2019, 17:39
Cristina,am intrebat si cuptorul aragazului nu functioneaza
la 11.01.2019, 19:05
Buna seara, dragilor!
Tare ma bucur de articolul asta, mai ales ca am vazut ca e scris recent
Icre nu mai pot aduce, ca sursa mea si-a inchis pescaria .
Sarmale pot face si eu vreo 150-200 ( ca la noi, dragalase, nu din alea de te saturi cu una )
De asemenea, pot aduce paine de casa ( 2-3 paini )
Ca aperitiv sau dulciuri chiar nu stiu ce voi putea face ( atat din lipsa de timp, dar si din cauza transportului cu trenul ) . Macar sa zic aici ca nu pot aduce si sa aduc...
Si sper sa fie ok cu drumurile, cu trenurile, sa putem ajunge. Doamne ajuta sa ajungem toti cu bine!
la 11.01.2019, 19:14
Din pacate noi vom pleca duminica, Costel nu poate lipsi si vineri si luni de la cursuri.
Sper ca atunci sa ne poata duce cineva intr-o gara CFR, eventual Brasov , pana la ora 16:50, sa putem prinde ultimul tren spre Fetesti.
la 11.01.2019, 21:30
Salutare calare pe un cal mare...deci . ramanem si duminica asa cum am zis, cadoaie am luat, personaje avem, chef de dixtractie exista....afumam niste muschi, ceva carnati de casa, pot sa fac si sarmale daca ne organizam sa le fierbem acolo, pot sa fac si beletele de tombola...si mai vedem ca n-am vorbit si cu Leo, ma intalnesc maine cu ea la mama si dupa ce ne terminam treaba vorbim si despre Praidalion , pentru partea de farfurii, pahare de unica folosinta si alte chestii sa hotaram cum facem cumpara cineva si apoi impartim la toti sau cumparam de acolo, cum hotaraste majoritatea...la ora asta nu-mi mai vine nimic in cap.......
la 12.01.2019, 09:49
Buna ziua,dragilor! Noi aducem lactate (iaurt, smantana, unt ,branza), paine, cozonac si dacă am timp fac si racituri 😊
la 12.01.2019, 14:01
Buna zua, tuturor!
Dia, am vorbit cu trupa, ramanem si noi pana luni!
De dus, inca nu stiu ce duc, vreau sa fac un tort pt Denis ca face 14 ani, in rest inca nu stiu. Daca se hotareste lumea pt sarmale, fac si eu cateva!
Costume inca n-am, cadoaie inca n-am ...
Am fost racita cobza saptamana asta, de acum incolo incep sa imi revin si rezolv si celelalte probleme!
la 12.01.2019, 16:06
Ziua buna dragilor! Am citit ce aduce fiecare, dar inca nu am decis ce pregatesc eu. Sigur voi face o prajitura, ceva aperitiv, visinata / ciresata facute de noi si ma mai gandesc pana atunci. Cel mai usor ar fi sa cumpere Laura (daca tot s-a oferit ) farfurii si tacamuri de unica folosinta si apoi punem fiecare bani. Mai astept sugestii despre ce ar trebui sa aduc (fiind prima intalnire la care particip, nu stiu cum se procedeaza). Multumim pentru organizare Dia. Pupici tuturor!
la 14.01.2019, 13:24
la 14.01.2019, 13:36
Dia, noi ramanem cum am stabilit, pana luni. De adus, vom aduce piftie, rulada de carne, branza afumata si inca nu mai stiu ce. Si noi am vrea sa facem un tort pentru Andrei, care implineste jumatate din varsta lui Denis , sper sa ne si iasa. Pupici si de abia asteptam sa ne vedem.
la 14.01.2019, 16:02
Buna ziua bucatarasi!
O sa revin sa fac o sinteza la ce ati scris/propus.
Vroiam si eu sa aduc sarmale,dar vad ca deja e supra oferta,ne-ar ajunge sa mancam doar sarmale cat stam.
Daca ninge tot asa ca azi,cred ca nu mai iesim nici din casa,nu sa mai plecam cu masina.
la 14.01.2019, 22:39
Sara bună! Acum am reusit sa recapitulez si eu pe aici, desi culmea, ora de somn a trecutt! Chefiiiiii sunt de vina! Nah, am vazut ca s-a marit oferta de sarmale, dar ATENTIE, cuptorul nu e functional culmea cum banuiam Asa ca, nu stiu, cred ca ar fi de luat in calcul alte variante! Nu stiu cine va fi dispus sa le supravegheze la ceaun Nah, eu şi cu Dia, suntem obisnuite cu sarmalele fierte, doar sus pe aragaz Aşa, ca recomnadarea mea ar fi a, cei care vor sa aduca sarmale să fie deja gatite şi doar să se fie încălzite, înainte de fi savurate!
la 14.01.2019, 22:44
În al doilea rând, TataZmeu a zis: cum să nu faci salată de bouef Aşa că voi prepara salată de bouef în deplasare, a la Praid! Şi Snickers de asemenea! ca abia m-am obisnuit!
la 15.01.2019, 10:19
Cristina,sarmalele se pot fierbe si pe aragaz,ideea este daca exista oale asa mari,sau trebuie aduse si oale.Noi acasa le fierbem in cuptor,in oala de lut,sigur ca este alta treaba.In deplasare,ne adaptam conditiilor.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking