Spovedanie mai putin ortodoxa

Postat de Mutulica in Cu de toate
3 Aug 2012

In perioadele de post mi s-a spus ca este bine sa ma spovedesc  si  sa ma impartasesc   .  Spovedania imi  ofera  posibilitatea sa ma  smeresc înaintea lui Dumnezeu şi înaintea duhovnicului şi de a putea primi o îndrumare , de a putea fi verificată conştiinţa mea cu  o conştiinţă superioară .  Nu-i  numai o simpla  pocăinţă , o spălare de pacate , ci e vorba şi de îndrumare , de iertarea pe care mi-o dă Dumnezeu prin mijlocire preoţească . 

Am auzit ca au aparut  site-uri  de  spovedanie  on-line  ,  dar nu le folosesc  pentru  ca nu cred ca exista  vreun  preot  pe lumea asta care sa nu pretinda sa fie platit pentru taina spovedaniei  si  ,  dupa cum ma  stiti  ,  eu sunt un zgarcit  . In alta ordine de idei  ,  cei  mai in varsta pot depune marturie pentru faptul ca securistul intreprinderii dadea impresia de a fi  participat si el la spovedanie  .  Asa ca pica magareata din nou pe voi  , cei care n-aveti altceva mai bun de facut decat sa-mi ascultati mie elucubratiile ! Sper  sa considerati actul dumneavoastra de caritate drept  parte a unui  plan divin de ispasire a pacatelor .

Recunosc spasit  ,  toata viata mea am fost genul "ochi alunecosi  ,  inima zburdalnica" , dar n-am avut noroc in viata  !...Ufffffff…

Sunt cate unele ( nu vreau sa va ganditi la o anume persoana )  care se imbraca cu o bluza decoltata sau o fusta scurta ( le apreciez  pe cele care au ce arata  considerand ca imi maresc  speranta  de  viata ) si ,  daca nu le arunci nicio privire afla tot satul ca esti impotent sau homosexual  ,  iar daca le arunci o privire , barbat fiind , striga in gura mare  ca  esti un pervers  . Atin calea sefilor dornice sa se-mpiedice . Cand se intampla capata statut de tiitoare domnesti  ,  cand isi pierd privilegiile afla toata lumea , cu lux de amanunte  , ce impotent pervers au suportat ele atata amar de vreme  .

Cand iti  propun o intalnire amoroasa  esti un homosexual impotent   daca te declari incantat  dar nu onorezi   invitatia  din diferite motive pe care nu le pot spune nici macar la spovedanie ( consider  un barbat adevarat pe cel ce  prefera  sa mearga in Iad decat sa dezonoreze o femeie   )  .

Daca au ghinionul sa sufere o interventie chirurgicala gen histerectomie sau mai stiu eu ce alta nenorocire mutilanta si tu  ,  pentru ca chiar tii la persoana respectiva  ,  incepi sa-i acorzi o atentie deosebita  si  esti  mai  afectuos  ,  te canta la tot satul ca tampit mai mare decat   tine n-a mai  vazut   :  ceri de unde nu-i !

N-am intalnit si eu  ,  macar o singura data in viata mea  ,  o persoana  ... de  sex  feminin   ,  desigur  ... care sa imi faca propuneri amoroase si sa fie capabila sa tina pentru ea toata povestea  .  Cred ca e cazul sa ma uit in oglinda !  E ceva in fizionomia  mea   ce atrage doar persoanele neserioase  ,  materialiste si cu gura mare . Ii rog pe cei care ma cunosc sa-mi spuna despre ce e vorba poate fac o  operatie de extirpare  .  Va rog sa va grabiti , am deja  44  de ani   si  timpul chiar  le rezolva pe toate !...Oare mutra ma da de gol ca sunt mai prost de n-am parte de   toate  ispitele din viata mea  ? Poate ca mi s-au facut niscaiva farmece de ma impiedic in special  de femei- goarna ! Ce-i de facut ? Uite acus imi trece viata si cand o fi sa dau socoteala  la Judecata de Apoi n-am si eu ce sa povestesc cu mandrie  , ca orice roman adevarat   .

  Saru-mana  de  spovedanie  ,  rugati-va pentru iertarea  pacatelor  mele  si  pentru a fi ferit de ispite neserioase   ! Doamne ajuta neiubirii mele  !

 

 

 

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking