Traiasca Regele!

Postat de Mutulica in Cu de toate
10 Noi 2014
Traiasca Regele!

Mitologia  neamţului providenţial face apel la exemplul  Carol I iar unii doresc o restauratie  lipsita de temei social sau istoric. Carol I a devenit rege pentru ca o elita minuscula condusa de catre masonerie si nesupusa unui  proces electoral (care ar fi avut un alt rezultat)a decis sa aleaga un prinţ occidental la conducerea   unei tari cu un statut incert , caci Romania nici macar nu exista la acea data .Nimeni nu sufla o vorba despre Carol al II-lea si Mihai I –niste catastrofe care au usurat ascensiunea  comunistilor.Nostalgicii monarhiei ereditare imi demonstreaza ca omul simplu nu are capacitatea de a alege conducatorul statului.

Adeptii republicilor occidentale ar trebui sa stie  ca si acum avem un rege.Avem  domnia banului asupra vulgului iar urmarile le simtim cu totii.

Noi suntem neam voievodal , avem nevoie  de un rege  care sa ne fie locomotiva si far calauzitor , dar acesta trebuie sa fie un fiu al acestui pamant , ales de catre un consiliu format din cele mai importante si mai respectate personalitati ale acestei tari . Pentru a evita derapajele sale si ale noastre , presedintele cu puteri regale ar trebui sa incheie un contract cu clauze materiale , civile si penale . 

Foto

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking