Se curăță, se taie în sferturi și se fierb cartofi albi, mie îmi plac cartofii sfărîmicioși (Maris Piper)-dar dacă alegeți din ăștia atenție să nu îi fierbeți prea tare, altfel vă iese un maglavais.
Se fierb ouăle, tari. Se curăță de coajă.
Se pune...
Varza acra se desface si se pune intr-un lighenas cu apa calda sa se desareze putin. Ceapa se curata si se taie mai marisor, daca ati optat pt ardei gras se taie si acesta cubulete.
Uleiul se pune intr-o cratita cu fund gros sa se incinga. Ceapa si ardeiul se calesc pina cind ceapa se...
Un piept de pui mare (cu piele si os) se pune la fiert cu apa rece. Pentru ca ciorba sa fie mai consistenta se pot adauga citeva tacimuri de pui care se scot ulterior si se arunca. Atentie daca in tacim este spate de pui, acesta trebuie spalat foarte bine de resturile de plamini si alte alea,...