Blat alb: Se bat albusurile tare impreuna cu zaharul, dupa care adaugam restul ingredientelor si amestecam incet. Se toarna compozitia intr-o tava (33 x 40) tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit.
Blatul maro: Se procedeaza ca la cel alb dar punem si cacao si rom. Blatul...
Blat 1: Se bat albusurile spuma cu zaharul dupa care adaugam cocosul, faina si bicarbonatul stins. Se toarna bezeaua obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coace pana se rumeneste la foc potrivit, circa 15- 20 min. (PS: tava mea este de dimensiuni mari, 33 x 40)
Blat...
Separam albusele de galbenusuri si le batem pana stau pe bat. Adaugam sunca taiata cubulete, cascavalul ras si ardeiul taiat fasii, faina si galbenusurile frecate cu bicarbonatul stins. Se amesteca bine si apoi punem in compozitie patrunjelul, sarea si piper dupa gust. Se toarna intr-o tava de...
ouale se freaca cu zahrul, uleiul si untura pana devin cremoase, apoi se adauga bicarbonatul stins cu otet si faina. se face un aluat moale care sa se desprinda de mana. se imparte in 2 parti. una se face foaie si se intinde in tava unsa, peste care se adauga merele rase, apoi scortisoara,...
se curata cartofii si se taie cuburi mari dupa care se fierb circa 20 min pana nu se sfarama, apoi se storc de apa.
intr-o cratita pui uleiul, ciupercile stoarse si se calesc, dupa care adaugi faina si smantana, daca ti se pare prea gros sosul poti adauga apa cam 300 ml. lasi la foc circa 10...