Clatite delicioase
In Dulciuri la 26 Oct 2011
Clatite delicioase
Batem ouale cu sarea. zaharul si zaharul vanilat, dupa care adaugam laptele, iar apoi faina. Amestecam bine pana ce obtinem o compozitie cremoasa iar apoi turnam treptat si apa minerala si amestecam bine. Din compozitia obtinuta prajim clatitele in tigaie, pe care o ungem cu putin ulei cu...
Ketchup rapid
In Conserve la 4 Oct 2011
Ketchup rapid
Se pun toate ingredientele intr-un vas si se dau in fiert. Se tin la foc mic timp de 30 de minute, amestecandu-se in continuu, pana cand compozitia se reduce la jumatate. Se serveste rece. Ce nu se consuma se pune la frigider.
 Intr-o oala punem la fiert apa, margarina, zaharul, zaharul vanilat si sarea si cand incepe sa fiarba luam de pe foc. Adaugam faina si amestecam repede cu un tel pana obtinem o pasta omogena. Punem din nou pe foc pentru inca 1 minut la foc mare. Luam de pe foc si adaugam 2 oua si...
Din drojdie, faina, sare si apa framantam un aluat normal ca la paine, iar la sfarsit adaugam si 50 ml ulei si continuam sa framantam pana uleiul intra in aluat. Lasam la dospit pentru 60 minute. Intre timp preparam umplutura amestecand oul cu branza Dupa ce aluatul este dospit impachetam...
Intr-o cratita punem uleiul ceapa si morcovul taiate marunt adaugam parika, stingem cu 1 si jumatate cana de apa. Adaugam carnatii si condimentam cu sare, vegeta si piper. Lasam sa fiarba la foc mic pana ce scade pe jumatate, apoi adaugam si mazarea, dam din nou la foc si lasam sa scada bine....
Punem cartofii la fiert, iar cand s-au fiert ii scurgem de apa ii pisam, ii amestecam cu laptele, margarina si sarea si obtinem pireul. Carnea o punem intr-un vas la marinat impreuna cu toate celelelte ingrediente. Acoperim vasul si il punem la frigider pentru 30-60 minute, dupa care o...
 Intr-o cratita punem uleiul la inferbantat adaugam slanina taiata cubulete mici si o lasam sa se prajeasca dupa ce sa prajit scoatem jumarile si le punem in bolul(vasul) in care vom face compozitia pentru sarmale. In cratita peste uleiul ramas adaugam ceapa taiata cubulete mici si o prajim...
Cum se prepara reteta de Fasole verde cu visli : Intr-o tigaie punem la foc uleiul adaugam ceapa si morcovul taiate marunt lasam la prajit timp de 1 minut dupa care adaugam paprika pentru a prinde culoare apoi stingem cu apa. Adaugam fasolea, visli si condimentam lasam sa fiarba totul la foc...
Salata De Vinete
In Salate la 20 Aug 2011
Salata De Vinete
Vinetele se coc bine dupa care se curata se toaca marunt si se pun intr-o strecuratoare la scurs mai multe ore(eu le las de seara pana dimineata) Pregatim din galbenus, mustar si ulei o maioneza, peste care adaugam vinetele si ceapa taiata foarte marunt condimentam cu sare si piper dupa gust....
Amestecam branza cu 3 oua, zahar, zaharul vanilat si stafidele pana ce se topeste zaharul. Tapetam tava cu hartie de copt. Intindem prima foaie de placinta, punem umplutura obtinuta din branza, dupa care punem si a doua foaie de placinta, iar apoi ii presam marginile cu o furculita ca sa nu...
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe plic, dupa care se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs. Intr-o tigaie punem uleiul la incins adaugam ceapa si morcovul taiate marunt sau date pe razatoare; cand s-au calit putin adaugam si 2 linguri de pasta de rosii pentru a...
Tort HELLO KITTY
In Dulciuri la 29 Iul 2011
Tort HELLO KITTY
SE FAC TREI BLATURI. Se separa albusurile de galbenusuri. Zaharul se amasteca si se pune jumatate peste galbenusuri iar jumatate peste albusuri. Putina sare la alubusuri si putina la galbenusuri. Galbenusurile le amestecam bine cu zaharul si sare si adaugam uleiul ca la maioneza. Alusurile le...
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand s-au fiert le trecem printr-un jet de apa rece si le lasam la scurs. Intr-o tigaie punem uleiul la incins, adaugam ciupercile si sunca, pe care le prajim timp de 10 minute la foc mic, apoi adaugam pastele. Amestecam si condimentam cu...
intr-o cratita punem 10 linguri de zahar la caramelizat(nu la ars) iar cel ramas il amestecam cu gabenusurile. cand zaharul s-a caramelizat se aduga untul, se amesteca bine si se lasa sa fiarba la foc mic, apoi adaugam si galbenusurila si alunele si lasam sa fiarba pana se ingroasa. luam crema...
Intr-o tigaie punem uleiul, ceapa taiata marunt si cartofii(curatati, spalati si taiati cubulete).Adaugam sare , vegeta, piper dupa gust. Lasam cartofii la prajit la foc mic mijlociu, pana in momemtul in care se moaie cartofii, nu trebuie sa se rumeneasca.Dupa ce s-au inmuiat, punem...
Macaroane a la carbonara
In Paste la 16 Mai 2011
Macaroane a la carbonara
Macaroanele se pun la fiert conform instructiunilor de pe pachet. Cand s-au fiert se scurg de apa fierbinte, se clatesc cu apa rece, dupa care se pun intr-o strecuratoare circa 5 minute pentru a se scurge bine de apa. Baconul se taie in bucati potrivite si se pune la prajit impreuna cu untul....
Preparare blat: Albusurile, sarea si zaharul se bat spuma tare, pe urma se adauga nuca de cocos, faina amestecata cu praful de copt , iar ultima data macul. Se amesteca totul se pune in tava. Tava care a fost tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptor la 180ºC timp de 20-30...
Laptele se pune la fiert. Intre timp se mixeaza galbenusele cu zaharul si zaharul vanilat pana ce se topeste, apoi peste aceasta compozitie se toarna in fir laptele fierbinte, amestecand continuu. Compozitia obtinuta din ou si lapte se pune din nou pe foc(mic) si se...
Pizza
In la 4 Mai 2011
Pizza
Din faina, ulei, drojdie,sare si apa se framanta un aluat asemanator cu cel de paine. Cand aluaul este aproape gata de framantat se adauga si uleiul si se continua framantatul pana ce uleiul intra in aluat. Se lasa la dospit 45-60 minute. Intr-un bol amestecam pasta de rosii si condimente....
 Tiramisu reţetă cu frisca Mai intai preparam cafeaua adaugam 2 linguri de zahar dupa care o punem la racit. Intr-un bol amestecam galbenusurile cu zaharul ramas si zaharul vanilat pana se topeste de tot, apoi adaugam branza si omogenizam. Daca crema este prea consistenta adaugam...
ARIPIOARELE Aripioarele se curata bine de resturi,se spala si se taie in 3 bucati(eu nu am folosit bucata din varf). Se amesteca toate ingredientele de mai sus, se face un sos in care se pun aripioarele la marinat pentru 20-30 minute. dupa care punem aripile la cuptor. GARNITURA...
Afisate 1 - 21 din 21 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking