Bilutele:Mixam branza de vaci cu zaharul si adaugam pe rand galbenusurile,nuca de cocos si amidonul si formam bilute pe care la asezam intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt.
Blatul:Topim ciocolata pe foc mic cu putina apa.Mixam galbenusurile cu zaharul si adaugam...
Se amesteca drojia cu apa calduta si cu zaharul si se lasa la loc cald.Faina se amesteca cu uleiul si sarea iar cand drojdia a crescut se adauga peste faina si se framanta pana obtinem un aluat asemanator cu cel de paine.
Se acopera bolul si se lasa la dospit la loc caldut cca.1 ora.Intre timp...
Blatul:
Albusurile le batem spuma cu un praf de sare.Galbenusurile le frecam cu zaharul pana se topeste, adaugam faina cernuta,praful de copt, cacaua si amestecam bine sa nu se faca cocoloase.Incorporam albusurile in compozitia de galbenusuri si amestecam de joz in sus pana la...
Separam albusurile de galbenusuri si batem albusurile spuma cu mixerul. Galbenusurile le amestecam cu zaharul, zaharul vanilat, cacaua, praful de budinca, uleiul si laptele. Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam peste amestecul de galbenusuri si amestecam usor pana la omogenizare. Apoi...
Prima data am spalat legumele iar pe urma cu o forma rotunda am decupat forme de paine si sunca.Am facut capul omidei dintr-o rosie pe care cu scobitori am lipit ochii si gura facute din ridiche(mare grija cu scobitorile la copii) si am facut antele din fasii de castravete.Dupa ce am terminat...
Am pus la fiert taiteii pe care i-am fiert 10 minute. Intre timp am spalat pieptul de pui si l-am taiat in bucatele mici si pe urma l-am pus intr-un vas in care am pus sosul de soia si l-am lasat cam 10 minute in sos. Taiteii i-am scurs de apa si i-am pus pe un platou. Intr-o tigaie am adaugat...
Aluatul: Intr-o cratita mai mica am dizolvat drojdia in lapte, am adaugat o lingurita de zahar si am acoperit-o cu o laveta si am lasat-o 15 minute sa creasca. Intr-o cratita mare am adaugat faina am turnat amestecul de drojdie, margarina taiata bucati mici, galbenusul si oul intreg, coaja rasa...
Am mixat untul cu mierea de albine pana s-a facut spuma si apoi am adaugat ouale, zaharul vanilat si praful de copt si am mai mixat un minut. Am adaugat faina in ploaie si am amestecat cu o lingura de lemn, pe urma am adaugat fulgii de ovaz si stafidele si am inceput sa framant cu mana pana am...