Ingrediente
Pentru bilutele de branza:
- 350 grame branza de vaci
- 3 galbenusuri
- 100 grame de zahar
- 4 linguri de amidon(sau faina)
- 50 de grame de nuca de cocos
Pentru blat:
- 4 oua+ albusurile de la bilute
- 50 grame de zahar
- 100 grame de ciocolata amaruie
- 3 linguri cacao
- 4 linguri faina
- 1 praf de copt
- 2 pliculete zahar vanilat
Ornat:
Mod de preparare
Bilutele:Mixam branza de vaci cu zaharul si adaugam pe rand galbenusurile,nuca de cocos si amidonul si formam bilute pe care la asezam intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt.
Blatul:Topim ciocolata pe foc mic cu putina apa.Mixam galbenusurile cu zaharul si adaugam vanilia,sarea,ciocolata topita si racita,faina,praful de copt si cacaua si amestecam pana la omogenizare.Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, le turnam peste compozitia de ciocolata si amestecam usor pana la omogenizare.Turnam compozitia peste bilute si dam la cuptor pana trece testul scobitorii.
Dupa ce s-a copt il lasam sa se raceasca,il ornam cu frisca si radem ciocolata.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu bilute de branza si cocos" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (0)
|