Felicitaari, draga noastra Katty, pentru cei 12 ani frumosi si harnici de bucataras! Iti multumim pentru toate retetele minunate si pentru prietenia ta!
Se curata, se spala si se taie carnea si se pune la fiert.
Se curata si se spala legumele.
Se ia spuma pe care a lasat-o carnea si se adauga legumele, o lingura de Maggie, sare si piper,...
Am taiat pieptul de pui in doua si l-am asezat pe gratar. Am condimentat cu sare si piper. Dupa ce s-a rumenit usor pe ambele parti l-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt, am aranjat...
Pentru foi, caramelizam zaharul la foc incet, amestecand continuu pana se dilueaza complet, apoi adaugam laptele, cu mare grija sa nu ne arda vaporii care se imprastie.
Lasam vasul la foc...
Bună ziua oameni veseli și frumosi! Astăzi IOCN ne-a răsfățat la pranz cu o prajitura cu mere!Chiar îmi era dor....A treia zi de la operatie....coafura rezista. Și ea, și eu ...
Curatam dovlecelul de interior si de coaja, il spalam si il taiem cubulete.
Fasolea verde o curatam de capete, o spalam si o rupem in trei bucati fiecare, sa fie mai micuta.
Curatam ceapa,...
Taiem carnea in bucati potrivite. La fel procedam si cu slaninuta afumata. Scarita o taiem pe langa os si o lasam bucati mari.
Tocam usturoiul verde si ceapa.
Intr-un vas (de preferinta ceaun)...
Bomboanele se pun la topit pe bain Marie, împreună cu laptele și untul, amestecându-se continuu, până se omogenizează toate ingredientele, apoi se lasă la răcit. Între...