Se taie ceapa si se caleste intr-o tigaie cu putin ulei. Aveti grija sa nu se arda  Se curata ciupercile, eu pun si coditele, le taiem marunt si le punem peste ceapa calita amestecand  din cand in cand. Adaugam sare si piper lasandu-se pana se coace. Daca scade zeama si nu sunt...
Feliile de carne le condimentam cu sare si piper dupa care le lasam sa stea vreo 30 minute. Rosiile se taie cubulete. Se piseaza usturoiul si se amesteca cu rosiile,sare  Se da la foc cu un pic de ulei  Feliile de carne se pun in tigaie cu 2 linguri de ulei Se prajesc...
Se taie toate legumele marunt Intr-o oala se pun 4 linguri de ulei si se calesc toate legumele Se adauga apa cat sa acopere legumele, Cand scade apa se adauga condimentele si patrunjelul, Carnea o prajim in ulei, apoi se pune la legumele aproape fierte  Se mai lasa inca un pic...
Salata Boeuf
In Salate la 8 Feb 2013
Salata Boeuf
Carnea se spala si se  fierbe in apa cu sare,foi de dafin si cateva boabe de piper. Legumele se curata, se spala si se fierb in apa cu sare Dupa ce s-au racit se toaca totul  marunt, inclusiv gogosarii si castravetii care se pun la scurs intr-o sita ca sa nu lase multa zeama si sa...
Blat de pandispan de ciocolata Zaharul se imparte in 2 boluri mici a cate 150g in fiecare. Faina se amesteca cu praful de copt. Apa clocotita se adauga la cacao si cu un tel sau lingura se amesteca bine sa nu mai fie cocoloase. Se separa albusurile de galbenusuri - in 2 boluri mai mari....
Curatam anghinarea. Taiem cozile, care sunt lungi. Luam din frunzele fibroase, pana raman doar cateva,cele moi.  Tulpinele se curata si se taie mărunt. Se taie marunt usturoiul si patrunjelul ,se amesteca adaugand sare dupa gust. Apoi se umplu anghinarele. Deasupra se pune...
Tort cu frisca
In la 5 Feb 2013
Tort cu frisca
Pregatiti crema exact dupa instructiunile de pe ambalaj Puneti prima foaie pe un platou intins si insiropati-o  Adaugati crema,dar un sfert lasati pentru a doua foaie Se iau cam 250 grame de frisca si se amesteca cu crema ramasa  Adaugati a doua foaie. Insiropati-o si pe...
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie. Se prajesc morcovii si ceapa timp de cateva minute pana se inmoaie, apoi adaugati bulionul legumele si apa cat cuprinde. Cand sunt aproape fierte puneti sare dupa gust, tortelinii ,iar cine vrea poate sa adauge si un pic de delicat. Se mai lasa cateva minute...
Tort de biscuiti
In la 3 Feb 2013
Tort de biscuiti
Pregateste crema de unt. Freaca un pachet de unt, aflat la temperatura camerei, cu zaharul pudra si doua galbenusuri, apoi adauga cacao. Trebuie sa obtii o pasta fina. Se pune zahărul într-o crăticioară pe foc şi se amestecă continuu până acesta devine lichid. Trebuie avut...
Prajitura cu mere
In la 2 Feb 2013
Prajitura cu mere
 Cu faina, margarina,smantana , oul si otetul se face un aluat, se framanta putin ,cat sa devina omogen, se da la rece pentru 1 ora. Se imparte in doua si intindeti doua foi (groase circa 0,5 cm) de marimea unei tavi cu dimensiuni nu mai mari de 30/24 cm. Puneti prima foaie in tava iar...
Salata "Troiene"
In Salate la 1 Feb 2013
Salata
Ceapa se curata si se taie marunt. Se pune intr-o farfurie mai adanca si se toarna otet ca s-o acopere bine. Se lasa o jumatate de ora sa se marineze, in acest timp se fierb cartofii si ouale. Carnea se spala si se taie bucatele marunte. Se caleste in putin ulei pana se rumeneste bine,...
Afisate 61 - 71 din 71 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking