Supa de tortellini si dovlecei

Postat de loredanaaa in Supe
4 Feb 2013 | 3690 vizualizari
Supa de tortellini si dovlecei

Cine vrea o reteta rapida ? De aceea m-am gandit sa va prezint aceasta reteta gustoasa si sanatoasa. Aceasta reteta se face mai mult in italia.

Ingrediente

  • 2 dovlecei taiat in bucatele
  • 2 liguri de ulei
  • 1/2 ceapa taiata marunt
  • 1/2 morcov dat prin razatoare
  • 2 linguri de patrunjel taiat marunt
  • 2 sau 3 linguri de bulion sau rosii taiate
  • 200 gr tortelini
  • sare sau delicat dupa gust

Mod de preparare

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie. Se prajesc morcovii si ceapa timp de cateva minute pana se inmoaie, apoi adaugati bulionul legumele si apa cat cuprinde. Cand sunt aproape fierte puneti sare dupa gust, tortelinii ,iar cine vrea poate sa adauge si un pic de delicat. Se mai lasa cateva minute pana cand sunt fierti tortelinii.

Eu mai fac si fara prajeala ca ii mai sanatos. Fierb toate legumele apoi adaug o lingura sau doua de ulei de masline si tortelinii.

In farfurie se mai poate pune si parmezan ras .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de tortellini si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa cu brocoli

Postat de mihaelar63

Supa cu brocoli

Curatati si spalati legumele . Tocati marunt ceapa . Taiati cubulete morcovii si ardeiul . Taiati cuburi Kaizerul. Caliti usor kaizerul  in ulei doar atat...

Citeste continuarea

Supa de vitel cu taitei de casa

Postat de gicuta69

Supa de vitel cu taitei de casa

Spalam oasele de vitel si le punem la fiert in apa rece cu un praf de sare.Indepartam  spuma formata . Mai adaugam apa cand scade. Cand carnea incepe sa devina frageda,punem legumele taiate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.02.2013, 19:59
ce faina e
la 04.02.2013, 20:07
multumesc
la 04.02.2013, 22:03
Buna!
la 05.02.2013, 11:36
Ce culoare frumoasa are!
la 05.02.2013, 17:14
multumesc Merisor si Rocsi

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking