Curatam cartofii, ii feliem si ii prajim in tigaie cu putin ulei. Tocam restul legumelor si le calim 3 min in tigaie. Batem ouale bine si le amestecam cu laptele si condimentam cu sare si piper. Peste legumele din tigaie adaugam feliile de cartofi asezate intr-un strat si turnam peste compozitia...
Carnea de porc tocata se condimenteaza cu sare , piper, ghimbir, cardamom si turmeric. Pe un bambus de rulouri asezam feliile de bacon (jumatate din cantitate) in asa fel incat sa se suprapuna marginea uneia pestea cealalta. Intindem jumatate din carnea tocata si punem intr-o parte cascavalul...
Muschiuletul de porc se condimenteaza cu sare si piper si se pune intr-o tigaie antiaderenta si se prajeste putin pe fiecare parte dupa care se pune intr-un vas de ceramica, se adauga 100 ml vin alb si se da la cuptor pentru 15 min.
Curatam cartofii si ii feliem subtire si ii prajim intr-o...
Untul si ciocolata se topesc la abur. Batem ouale intregi cu mixerul pana isi dubleaza volumul adaugam zaharul si mixam inca 5 minute. Scoatem mixerul si adaugam faina si amestecam cu spatula pana cand se incorporeaza faina bine. Adaugam ciocolata si amestecam bine dupa care punem in formele de...
Incepem pregatirea pentru stratul de ciocolata alba. Punem frisca lichida pe foc si adaugam ciocolata alba cand incepe sa fiarba. Gelatina o amestecam cu cei 100 ml apa si adaugam in compozitia de pe foc , amestecam bine si luam compozitia de pe foc. Se toarna compozitia in forma de tort cu...
Faina, sarea si praful de copt se amesteca cu o lingura. Sunca se taie bucatele mici, ceapa se taie ca pentru salata,ardeiul si cascavalul se taie cubulete, verdeata se toaca. Se mixeaza ouale intregi, apoi se adauga uleiul, smantana si laptele omogenizand compozitia. In aluat se pun bucatile de...
1. Amestecati untul cu zaharul pana se formeaza o crema pufoasa.
2. Adaugati ouale si amestecati totul pana se formeaza o crema omogena.
3. Pasati bananele cu o furculita si adaugati-le peste crema de unt.
4. La final adaugati faina si praful de copt si...
Se bat albusurile bine ,se adauga zaharul si astfel obtinem o compozitie ca pentru bezea. Adaugam 2 lingurite de amidon si amestecam pana se incorporeaza in compozitie. In tava punem hartie de copt pe care o ungem cu unt si intindem copozitia uniform. Dam la cuptor aprox 25 min la 180 de grade....
Se curata bine de grasime pulpa de porc si se taie in asa fel incat sa fie de forma unui dreptunghi. Se pune in folie transparenta si se bate cu ciocanelul de snitele. Se pune sare si piper si se lasa deoparte.
Curatam ceapa si taiem marunt o ceapa alba si jumatate din ceapa rosie. Se caleste...