Carnea se spala, se portioneaza, se rumeneste usor in tigaie in putin ulei.
Ceapa, morcovul si ardeiul capia se adauga peste carne si se calesc cateva minute.
Se adauga o canita de apa sa acopere mancarea si se lasa sa fiarba la foc mic pana este gata carnea, aproximativ 45 minute,...
Reteta de preparare a papanasilor
Branza de vaci se amesteca cu ouale, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt, coaja de lamaie, esenta de vanilie. Dupa ce incorporam bine ingredientele adaugam treptat faina si framantam usor pana se formeaza un aluat moale si pufos. Dupa ce lasam putin...
Pentru prepararea blatului veti avea nevoie de un vas incapator in care veti adauga faina, plicul de drojdie uscata care nu necesita dizolvare, sarea, zaharul, uleiul si apa cate putin pana incepe sa se lege aluatul. Cu o lingura de lemn se invarte compozitia pana cuprinde toata faina, dupa care...
Se spala castravetii, se pregatesc borcanele si se curata restul legumelor. Se aseaza pe fundul borcanelor frunze de telina si castravetii cat mai apropiati sau in picioare. Printre ei se adauga tijele de hrean, cateii de usturoi, morcovul feliat si condimentele - boabele de mustar, piper, foi de...