Mancare de mazare cu ceafa de porc

Postat de raisha in Porc
16 Oct 2013 | 7765 vizualizari
Mancare de mazare cu ceafa de porc

Desi este o mancarica simpla, este gustoasa si atunci cand nu ai mult timp la dispozitie o poti prepara rapid. Incearca si tu !

Ingrediente

  • mazare conserva 800 g
  • carne ceafa de porc 300 g
  • ceapa 1-2 buc
  • morcovi 1 buc
  • ardei capia 1 buc
  • pasta de tomate
  • ulei
  • sare, piper
  • boia de ardei dulce

Mod de preparare

Carnea se spala, se portioneaza, se rumeneste usor in tigaie in putin ulei.

Ceapa, morcovul si ardeiul capia se adauga peste carne si se calesc cateva minute.

Se adauga o canita de apa sa acopere mancarea si se lasa sa fiarba la foc mic pana este gata carnea, aproximativ 45 minute, amestecandu-se din cand in cand.

La final se adauga mazarea din conserva care este deja fiarta si se incorporeaza.

Pasta de tomate o desfacem cu putina apa, o turnam deasupra si amestecam.

Condimentam cu sare, piper si boia de ardei dupa gust. 

Mai lasam putin pe foc pana da 2-3 clocote si putem servi.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu ceafa de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mazare cu ceafa de porc

Postat de Caty

Mazare cu ceafa de porc

Ceafa de porc se taie cuburi și se pune într-o cratiță in care am înfierbântat uleiul și se rumenește pe toate părțile. Se adaugă ceapa tăiată mărunt și morcovul...

Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu mazare si ceafa de porc

Postat de gurita_ta2005

Tocanita de cartofi cu mazare si ceafa de porc

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline,iar deasupra presaram oregano. Se adauga si carnea spalata si taiata fasii lungi.Se lasa cateva minute sa se inmoaie carnea si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.10.2013, 22:49
la 16.10.2013, 23:04
la 17.10.2013, 06:13
si mie imi place
la 17.10.2013, 09:59
la 17.10.2013, 11:31
O mancare pe gustul meu

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking