Ingrediente
- Ingrediente pandișpan:
- 7 ouă
- 210 g zahăr
- 210 g făină
- un praf de sare
- 2 linguri cacao
- esență de vanilie
- *avem 5 creme diferite
- Ingrediente topping galben:
- 1 plic budincă de vanilie
- 400 ml lapte de cocos
- 3 linguri zahăr
- ananas
- 1 banană
- Ingrediente topping roz:
- 70 ml frișcă lichidă
- 1 iaurt de căpșuni
- fructe de pădure
- căpșuni
- Ingrediente topping alb:
- 70 ml frișcă lichidă
- 50 g ciocolată albă
- 1 lingură de ulei
- stafide
- fulgi de cocos
- Ingrediente topping maro:
- Nutella
- pudră de migdale
- 1/2 plic budincă de ciocolată
- 2 linguri zahăr
- 250 ml lapte de cocos
- cacao
Mod de preparare
Pentru pandișpan, mixăm albușurile la temperatura camerei, cu praful de sare, până când obținem o bezea tare și lucioasă. Adăugăm și zahărul și mixăm în continuare, până când spuma stă băț. Punem și galbenușurile si continuăm mixarea. Separat, amestecăm cacaua și făina. Adăugăm făina și cacaua în 3 tranșe, amestecând bine cu o lingură de lemn (cu mișcări ample, de jos în sus) după fiecare adăugare. Turnăm aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt sau unsă cu ulei și făină. Lăsăm blatul în cuptor, la foc mic 15-20 min, apoi dăm focul puțin mai tare. Lăsăm blatul să se răcească în cuptorul cu usa întredeschisă.
Pentru toppingul galben: preparăm budinca conform indicațiilor de pe ambalaj.
Pentru toppingul roz: mixăm frișca lichidă până spuma stă băț. Adăugăm iaurtul și omogenizăm.
Pentru toppingul alb: mixăm frișca lichidă până spuma stă băț. Adăugăm apoi ciocolata albă, topită împreună cu o lingură de ulei.
Pentru toppingul maro: 1. (e doar Nutella pe care o vom întinde peste blat)
2. preparăm budinca conform indicațiilor de pe ambalaj (ATENȚIE! FOLOSIM DOAR 1/2 DIN CONȚINUTUL PLICULUI PENTRU BUDINCA DE CIOCOLATĂ).
Tăiem blatul în 8 triunghiuri.
Două triunghiuri le ungem cu budinca de vanilie și pe unul punem felii de banane și pe celălalt punem ananasul tăiat marunt.
Alte 2 triunghiuri le ungem cu crema de frișcă și iaurt, pe unul punem delii de căpșuni și pe celălalt punem fructe de pădure.
Următoarele 2 triunghuri le ungem cu crema de frișcă și ciocolată albă, pe unul punem fulgi de cocos, iar pe celălalt punem stafide.
Ultimele 2 triunghuri rămase la ungem așa: unul cu Nutella și presărăm pudra de migdale, iar pe celălalt îl ungem cu budinca de ciocolată și presărăm cacaua.
Cred că v-ați zăpăcit de cap puțin, însă dacă priviți cu atenție pozele veți înțelege toată rețeta si veți vedea că nu e mare filosofie!
Daca ti-a placut reteta noastra "8 gusturi diferite intr-un singur tort" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|