Afumaturi gatite la oala de lut si 9 ani de cand bantui Bucatarasul

Postat de Constelatialeu in Porc
2 Ian 2022 | 3171 vizualizari
Afumaturi gatite la oala de lut si 9 ani de cand bantui Bucatarasul

Asta nu este o reteta este un moft afumat si am vrut sa bifez cei 9 ani de cand bantui prin bucataria Bucatarasului. Am invatat multe, m-am inconjurat de oameni tare simpatici si buni, m-am descoperit si redescoperit in fel si chip, am atras simpatii si antipatii, ca asa-i in viata le ai pe toate sau nu le ai deloc.Mie mi-a dat cu plus mereu pentru ca am ales sa vad mereu partea plina a paharului, asadar si prin urmare imi urez mie sa-mi fie de bine alaturi de voi si impreuna cu voi astia de inca bantuiti sau nu pe aici prin zona. La multi ani mie !

Ingrediente

  • Afumaturi marca Cleme
  • carnati de casa afumat
  • muschi afumat
  • coaste afumate
  • jambon afumat
  • costita afumata

Mod de preparare

Partea mai ''grea'' este aia pana sa le bagi la cuptor, adica saratul, afumatul, intinderea ''rufelor'' la vant sa prinda niste aere de superioritate dupa ce li s-a urcat fumul la ''cap''. Afumaturile le-am portionat, le-am trecut printr-o mica spalatura cu apa calduta, sa mai iasa  fumul in exces apoi am asezat bucatile in oala de lut, am adaugat un pic de apa cca 1 ceasca,am asezat capacul oalei,am bagat oala la cuptor, la foc mic si am lasat sa se ''perpeleasca'' in tihna vreo 2 ore. Apoi am trantit si-o mamaliga, am scos niste muraturi si ....si cam atat, ca doar nu credeati ca va dau sa si mancati....La multi ani si sa aveti pofte !

Daca ti-a placut reteta noastra "Afumaturi gatite la oala de lut si 9 ani de cand bantui Bucatarasul" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascaval

Postat de RODIMUR

Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascaval

Mai întâi se fac chifteluțele, chiar cu o zi înainte.  Ceapa se curăță, se spală, se taie mărunt și se călește ușor, până devine ca sticla, după care se...

Citeste continuarea

Budinca cu cartofi si pastrama de porc

Postat de Constelatialeu

Budinca cu cartofi si pastrama de porc

Curatam de coaja cartofii,ii spalamn si ii taiem cubulete.Ii punem la fiert in apa cu sare,cca 20 min.Separat taiem carnatul  si pastrama . Ceapa o curatam si o taiem solzisori si o punem la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.01.2022, 10:37
Asa ceva as manca si eu! La mulți ani de aici inainte, sa ne bantuim impreuna!
la 02.01.2022, 10:51
groaznic de apetisante!
la 02.01.2022, 10:51
La câți maimulți ani minunați împreună în mare Familie a Bucătărașilor! Mulțumim pentru masă!
la 02.01.2022, 11:58
La multi ani!
la 02.01.2022, 16:04
La mulţi ani!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking