Ingrediente
- Afumaturi marca Cleme
- carnati de casa afumat
- muschi afumat
- coaste afumate
- jambon afumat
- costita afumata
Mod de preparare
Partea mai ''grea'' este aia pana sa le bagi la cuptor, adica saratul, afumatul, intinderea ''rufelor'' la vant sa prinda niste aere de superioritate dupa ce li s-a urcat fumul la ''cap''. Afumaturile le-am portionat, le-am trecut printr-o mica spalatura cu apa calduta, sa mai iasa fumul in exces apoi am asezat bucatile in oala de lut, am adaugat un pic de apa cca 1 ceasca,am asezat capacul oalei,am bagat oala la cuptor, la foc mic si am lasat sa se ''perpeleasca'' in tihna vreo 2 ore. Apoi am trantit si-o mamaliga, am scos niste muraturi si ....si cam atat, ca doar nu credeati ca va dau sa si mancati....La multi ani si sa aveti pofte !
Daca ti-a placut reteta noastra "Afumaturi gatite la oala de lut si 9 ani de cand bantui Bucatarasul" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|