Ingrediente
- Blat :
- 7 oua ,
- 250 gr zahar ,
- 3 linguri de ulei,
- 8 linguri de faina ,
- 2 linguri de cacao,
- 1 praf de copt ,
- 2 linguri de apa
- Sirop :
- 1 cana de zahar ,
- 2 cani de apa ,
- 2 plicuri cappuccino clasic ,
- 2 plicuri de ness ,
- esenta de rom
- Crema :
- 2 plicuri Crema pentru prajituri cu gust de ciocolata ,
- trufe si rom de la Dr.Oetker 2 plicuri
- Crema pentru prajituri cu gust de vanile de la Dr.Oetker
Mod de preparare
Blat : se bat albusurile bezea cu zaharul , galbenusul se freaca cu uleiul dupa care se amesteca cu albusul .Apoi se adauga apa , faina , cacao si praful de copt .
Se tapeteaza tava cu faina , se toarna compozitia si se da la cuptor 45"
Siropul se fierbe pe foc si se toarna fierbinte peste blatul taiat in prealabil dupa coacere.
Crema : se face exact cum scrie pe plic
Asamblarea : blat - sirop - crema ciocolata -blat - sirop crema vanilie si eventual se poate rade ciocolata pentru decor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Amandina" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|