Ingrediente
- 250 g faina
- 2 linguri ulei de masline
- 100 g ciuperci
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 100 ml ulei
- 2 oua
- 200 ml lapte
- 3 lingurite praf de copt
- piper negru
- cimbru
- sare
Mod de preparare
Calesti ceapa tocata marunt cu ciupercile taiate felii, in uleiul de masline incins. Se condimenteaza cu usturoiul zdrobit, cimbru, sare si piper. Bati ouale cu lapte si ulei si adaugi faina cernuta cu praful de copt. Adaugi compozitia de ciuperci racita si omogenizezi. Pui aluatul in forme de hartie, unse cu ulei, pana la 2/3 si coci 25 de minute, in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu ciuperci si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|