Ingrediente
- 400 g dovlecel verde
- 1 morcov de marime medie
- 200 g branza sarata
- 5 oua
- 150 g faina
- 1 lingurita praf de copt
- 50 ml ulei
- sare
Mod de preparare
Legumele le curatam si le dam pe razatoare mica, apoi presaram putina sare peste ele. Branza o maruntim cu o furculita sau o puteti da tot pe razatoare. Ouale le mixam cu putina sare pana isi schimba culoarea, adaugam branza, faina, legumele razuite cu tot cu zeama lasata, iar la final uleiul si potrivim de sare. (Dupa fiecare ingredient adaugat, mixam!) Compozitia rezultata o turnam in forme de briose, (ies circa 17 briose), eu am facut 12, iar cu restul l-am pus intr-o tava micuta de 12cm. Dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru circa 30-40minute sau pana sunt frumos rumenite. Sunt super bune!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu legume si branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|